Nem jelennek meg eszközök az Eszközkezelőben a 905749-es számú biztonsági frissítés Windows XP Service Pack 2 rendszerű számítógépre való telepítését követően

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 914450 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

Nem jelennek meg eszközök az Eszközkezelőben a 905749-es biztonsági frissítés Windows XP Service Pack 2 (SP2) rendszert futtató számítógépre való telepítését követően.

Megjegyzés: A 905749-es biztonsági frissítést az MS05-047 jelű biztonsági közlemény mutatja be. További információt az MS05-047 jelű biztonsági közleményről a Microsoft tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
905749 MS05-047: A Plug and Play biztonsági rései programkód távoli végrehajtását és helyi jogosultságszint-emelést tehetnek lehetővé

Oka

A probléma oka, hogy a Fixccs.exe fájl fölösleges kulcsokat hagy a beállításjegyzékben (korábbi nevén rendszerleíró adatbázis).

A megoldás

Gyorsjavítási információk

A Microsoft közzétett egy támogatott gyorsjavítást, de az csak a jelen cikkben ismertetett probléma megoldására alkalmas. Csak azokon a rendszereken telepítse a gyorsjavítást, amelyeken találkozott a problémával. A gyorsjavítás további tesztelésen mehet keresztül, ezért a Microsoft azt javasolja, hogy amennyiben a probléma nem érinti súlyosan, várja meg a következő szoftverfrissítést, amely tartalmazni fogja ezt a gyorsjavítást.

Amennyiben a gyorsjavítás letölthető, a Tudásbázis jelen cikke tetején megtalálható egy, a letölthető gyorsjavításról tájékoztató bekezdés. Ha a bekezdés nem jelenik meg, a gyorsjavítás beszerzéséhez forduljon a Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálatához.

Megjegyzés: További problémák esetén, vagy ha hibaelhárításra van szükség, előfordulhat, hogy létre kell hoznia egy külön szolgáltatásigénylést. A szokásos támogatási díjak terhelik a tanácsadó szolgálatnak feltett további kérdéseket, amennyiben azok nem kapcsolatosak a szóban forgó gyorsjavítással. A Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálata telefonszámainak teljes listájáért vagy a külön szolgáltatásigénylések létrehozásával kapcsolatos információkért keresse fel a Microsoft alábbi webhelyét:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Megjegyzés: A letölthető gyorsjavítással foglalkozó részben a gyorsjavítás összes nyelvváltozatát megtalálja. Ha a keresett nyelv nem található a felsoroltak között, a gyorsjavítás azon a nyelven nem érhető el.

Előfeltételek

A telepítésnek nincsenek előfeltételei.

Újraindítás szükségessége

A gyorsjavítás telepítését követően újra kell indítani a számítógépet.

Gyorsjavítások helyettesítése

Ez a gyorsjavítás helyettesíti a 893249. számú gyorsjavítást. A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
893249 A Windows XP Service Pack 2 szervizcsomag telepítését követően az Eszközkezelő segédprogram hibásan működik

Fájlinformációk

A gyorsjavítás angol nyelvű változata a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformációk megtekintése során a dátumok és időpontok helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat. (Tento
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Fixccs.exe5.1.2600.28798 19204-Apr-200600:13x86
(Tento

Állapot

A Microsoft megerősítette, hogy a cikkben tárgyalt jelenség az érintett termékek hibájára vezethető vissza.

További információ

Az Eszközkezelő megnyitásához kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a devmgmt.msc parancsot, és kattintson az OK gombra.
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 914450 - Utolsó ellenőrzés: 2008. december 1. - Verziószám: 2.5
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (SP2)
  • Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (SP2)
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbqfe kbpubtypekc kbwinxppresp3fix kbwinxpsp3fix kbautohotfix KB914450
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com