HTML-programma's ondersteunen geen niet-Engelse toetsenbordtekens op een computer waarop de Koreaanse versie van Windows XP Media Center Edition 2005

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 913437 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

U gebruikt een computer waarop de Koreaanse versie van Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 wordt uitgevoerd en die gebruikmaakt van de Koreaanse IME (Input Method Editor). In dit geval ondersteund de HtmlInput ActiveX-besturingselement HTML-programma niet niet-Engelse tekens.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat het ActiveX-besturingselement waarmee u tekst invoeren in de HTML-programma's altijd de externe triple-tap-functionaliteit gebruikt. De triple-tap-functionaliteit wordt gebruikt, zelfs wanneer u een toetsenbord gebruikt.

Oplossing

Gegevens bijwerken

Er is een update beschikbaar van Microsoft om dit probleem te verhelpen. Deze update wilt installeren, gaat u naar de volgende Microsoft Windows Update-website:
http://update.Microsoft.com
Deze update wijzigt de werking van het ActiveX-besturingselement zodat toetsen doen de triple-tap-gedrag, behalve wanneer u de toetsen volgende aanroepen:
  • De sleutels nummer (0-9)
  • Toets met het sterretje (*)
  • Hekje (testcomponent)

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, een verzoek indienen om Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

Vereisten

Voor deze hotfix moet u de Koreaanse versie van Windows XP Media Center Edition 2005.

Opnieuw opstarten

U hebt de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen andere hotfixes.

Bestandsgegevens

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Ehkeyctl.dll5.1.2715.2830178,17620 Januari 200606: 24x 86
Spupdsvc.exe6.2.29.022,75213-Okt-200506: 54x 86

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

Bezoek de volgende Microsoft-website voor meer informatie over de triple-tap-functionaliteit:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/ms818210.aspx
Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 913437 - Laatste beoordeling: vrijdag 16 januari 2015 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbautohotfix kbbug kbqfe kbHotfixServer kbmt KB913437 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 913437

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com