MS06-020: Az Adobe vállalat Macromedia Flash Player programjának biztonsági rése programkód távoli végrehajtására adhat lehetőséget

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 913433 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A Microsoft közzétette az MS06-020-as számú biztonsági közleményt, amely az Adobe vállalat Macromedia Flash Player programjának biztonsági frissítésére vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza, valamint a javításba foglalt fájlokkal és a telepítési lehetőségekkel kapcsolatos információk is megtalálhatók abban. A biztonsági közlemény a Microsoft alábbi webhelyeinek valamelyikén tekinthető meg:

Ismert problémák

A probléma a következő esetben jelentkezik: ha a felhasználók a Flash Player 7 vagy Flash Player 8 programot olyan számítógépre telepítik, amelyre korábban telepítve volt a Flash Player 6 program MS06-020-as számú biztonsági frissítést nélkülöző változata, majd a felhasználók később eltávolítják a Flash Player 7 vagy Flash Player 8 programot, akkor ezt követően a Windows Update és Microsoft Update webhely minden egyes látogatáskor felajánlja az MS06-020-as számú biztonsági frissítés telepítését. Az MS06-020-as számú biztonsági frissítés ismételt felkínálásának problémája az Automatikus frissítések szolgáltatást is érinti.

A probléma fellépése esetén az MS06-020-as számú biztonsági frissítést a rendszer nem tudja telepíteni, és az alábbi hibaüzenet jelenik meg:
A telepített Macromedia Flash-verzió nem egyezik meg a telepíteni próbált frissítés verziójával.
A Windows Update, a Microsoft Update és az Automatikus frissítések szolgáltatás ezt követően is minden alkalommal felkínálja az MS06-020-as számú biztonsági frissítés telepítését.

Megjegyzés: Ez a probléma nem jelentkezik, ha a Flash Player 6 programot tartalmazó rendszerre a Flash Player 7 vagy Flash Player 8 program telepítése előtt telepíti az MS06-020-as számú biztonsági frissítést.

Kerülő megoldás

A problémát három különböző módon is elháríthatja. Ezen hibaelhárítások bármelyike megakadályozza a Windows Update, Microsoft Update, és az Automatikus módosításokat az MS06-020 biztonsági frissítés telepítésének felajánlásában. Ezek a hibaelhárítások a következők:
 • Nyissa meg a Windows Update vagy Microsoft Update webhely kezdőlapját. Keresse meg a felkínált frissítések listájában az MS06-020-as számú biztonsági frissítést. A frissítés a következő néven fog szerepelni a listában: „Biztonsági frissítés a Flash Player programhoz (KB913433)”. Kattintson a frissítés mellett található pluszjelre, majd jelölje be az Ezután ne jelenjen meg ez a frissítés jelölőnégyzetet.
 • Keresse meg a számítógépén, majd törölje az alábbi fájlokat:
  • Flash.ocx
  • Swflash.ocx
  Megjegyzés: Előfordulhat, hogy számítógépén csak az egyik fájl található meg. A fájlok általában a %windir%\system32\Macromed mappában találhatók.
 • Telepítse a Flash Player legfrissebb verzióját. További információt az alábbi Adobe weboldalon talál:
  http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash
A Microsoft a külső felek elérhetőségi adatait a technikai támogatás eléréséhez szánt segítségnyújtásként teszi közzé. A kapcsolattartási információ értesítés nélkül változhat. A Microsoft nem garantálja ezen felek elérhetőségi adatainak pontosságát.

Megjegyzés: A Flash Player ezen problémája nem teszi ki semmiféle kockázatnak a számítógépet. A biztonsági frissítés azért nem telepíthető, mert a Flash Player fájljai megtalálhatók ugyan, de nincsenek regisztrálva – a regisztráció hiánya pedig egyben azt is jelenti, hogy a Flash Player program nem futtatható. A fájlok regisztrálását követően a felhasználó nyomban hozzájuthat a biztonsági frissítésekhez a szokásos módon.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 913433 - Utolsó ellenőrzés: 2006. december 26. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Service Pack 2
 • Microsoft Windows XP Service Pack 1
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows 98 Second Edition
 • Microsoft Windows Millennium Edition
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbwinnt400presp7fix kbsecbulletin kbwinxppresp2fix kbpubtypekc kbwin2000presp5fix kbwinserv2003presp1fix KB913433
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com