MS06-004: Actualizare de securitate cumulată pentru Internet Explorer

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 910620 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

REZUMAT

Microsoft a lansat buletinul de securitate MS06-004. Buletinul de securitate conține toate informațiile relevante referitoare la pachetul de actualizare. Aceste informații includ informații din fișierele manifest și opțiuni de distribuire. Pentru a vedea buletinul de securitate complet, vizitați următoarele site-uri Web ale Microsoft:Note
 • Pachetul de actualizare 910620 include remedii cumulative de securitate care sunt documentate în buletinul de securitate MS06-004. Pachetul de actualizare include de asemenea remedii rapide pentru Microsoft Internet Explorer care au fost lansate după lansarea buletinului de securitate MS04-004 și a buletinului de securitate MS04-038.
 • Pachetul de actualizare 910620 se aplică numai la Internet Explorer 5.01 atunci când acesta este utilizat cu produsele listate în secțiunea „Se aplică la”. Pentru mai multe informații despre cea mai recentă actualizare de securitate pentru toate celelalte versiuni de Internet Explorer, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
  905915 MS05-054: Actualizare de securitate cumulată pentru Internet Explorer (Această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză.)

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Probleme cunoscute

 • După ce instalați această actualizare de securitate, capitolele din unele DVD-uri WMV HD (Windows Media High Definition Video) nu se pot reda când faceți clic pe acestea în Microsoft Windows Media Player. Pentru informații suplimentare despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
  884487 Windows Media Player nu poate reda un capitol când se face clic în unele discuri WMV HD DVD (Această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză.)
 • Controalele ActiveX nu se încarcă în mod corect în Internet Explorer. Pentru informații suplimentare despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
  909889 Controalele ActiveX nu se încarcă în mod corect în Internet Explorer datorită unor modificări majore de apărare introduse în actualizarea de securitate cumulativă 896688 (MS05-052) (Această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză.)
 • O pagină Web care conține un control ActiveX nu se încarcă în mod corect în Internet Explorer. Pentru informații suplimentare despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
  909738 O pagină Web care conține un control particularizat ActiveX nu se încarcă în mod corect în Internet Explorer datorită unor modificări majore de apărare introduse în actualizarea de securitate cumulativă 896688 (MS05-052) (Această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză.)
 • Utilizarea obiectelor moniker nu mai are suport în Internet Explorer. Pentru informații suplimentare despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
  906294 Utilizarea obiectelor moniker nu mai are suport în Internet Explorer după instalarea actualizărilor de securitate furnizate de actualizarea de securitate cumulativă 896727 (MS05-038) (Această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză.)

Proprietă?i

ID articol: 910620 - Ultima examinare: 26 iulie 2006 - Revizie: 2.3
SE APLICĂ LA
 • Microsoft Small Business Server 2000 Standard Edition
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows 2000 Service Pack 4
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Datacenter Server
 • Microsoft Windows 2000 Service Pack 3
 • Microsoft Windows 2000 Service Pack 3
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Service Pack 3
 • Microsoft Internet Explorer 5.01 SP4
 • Microsoft Internet Explorer 5.01 Service Pack 3
Cuvinte cheie: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbpubtypekc KB910620

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com