Beschrijving van de update voor Outlook 2002 van 1 februari 2006

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 910619 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Microsoft heeft een update uitgegeven voor Microsoft Outlook 2002. Dit artikel bevat informatie over problemen die tijdens of na installatie van de update kunnen optreden, informatie over het verkrijgen van de update en informatie die u nodig hebt om te bepalen of de update is ge´nstalleerd.

Inleiding

Microsoft heeft een update uitgebracht voor Microsoft Outlook 2002. Deze update vult de feestdagen in voor de Outlook 2002-agenda voor de jaren 2006 tot en met 2012.

Opmerking Deze update met feestdagen is uitgegeven voor de volgende taalversies van Outlook 2002: Engels, Thai, Hebreeuws, Chinees (vereenvoudigd), Chinees (traditioneel), Chinees (CHP), Deens, Zweeds, Japans, Koreaans en Duits. Updates met feestdagen voor andere taalversies van Outlook 2002 zijn binnenkort beschikbaar.

Meer informatie

Bekende problemen

Bekende problemen die zich kunnen voordoen tijdens de installatie van de update

Als u het bestand met feestdagen hebt bewerkt, wordt dit bestand niet door deze update vervangen, ook niet als de installatie van de update probleemloos verloopt. Als u het bijgewerkte bestand met feestdagen uit update 910619 wilt gebruiken, dient u de naam van het bestaande bestand met feestdagen dus te wijzigen voordat u de update installeert.

Bekende problemen die zich na de installatie van de update kunnen voordoen

• Als u de naam van het oude bestand met feestdagen hebt gewijzigd voordat update 910619 werd ge´nstalleerd, zijn de wijzigingen die u in het oude bestand met feestdagen hebt doorgevoerd, niet beschikbaar in het nieuwe bestand met feestdagen. U dient uw wijzigingen zelf in het nieuwe bestand door te voeren, zodat deze ook in het nieuwe bestand met feestdagen beschikbaar zijn.
  • Als u na installatie van update 910619 nog steeds niet over feestdagen na december 2005 beschikt, is het bestand met feestdagen op de computer niet bijgewerkt, ondanks het feit dat de update probleemloos is ge´nstalleerd. Ga als volgt te werk om dit probleem op te lossen:
    1. Sluit Outlook 2002 af.
    2. Klik achtereenvolgens op Start, Zoeken en Alle bestanden en mappen.
    3. Typ Outlook.hol in het vak De volledige of gedeeltelijke bestandsnaam.
    4. Klik in het vak Zoeken in op Lokale vaste schijven.
    5. Klik op Zoeken.
    6. Klik met de rechtermuisknop op het bestand Outlook.hol, klik op Naam wijzigen, typ Outlook.old en druk op ENTER.
    7. Start Outlook 2002.
    Als u wijzigingen in het oude bestand met feestdagen hebt aangebracht, maar de naam van het bestand met feestdagen niet hebt gewijzigd voordat deze update werd ge´nstalleerd, wordt mogelijk automatisch het nieuwe bestand met feestdagen gebruikt, zodat uw wijzigingen verloren gaan. Dit gebeurt als de volgende voorwaarden van kracht zijn:
    • Het oude bestand met feestdagen is beschadigd geraakt.
    • U voert Analyse en herstel in Outlook 2002 uit.

Installatiegegevens

De update downloaden en installeren

Update 910619, evenals installatie-instructies en distributiestrategieŰn, zijn te vinden in het Microsoft Downloadcentrum. Deze update kunt u installeren vanaf de volgende website van Microsoft:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=EA8DF27B-3130-47AA-AB09-E99F4BE721A5

Controleren of de update is ge´nstalleerd

Update 910619 bevat de Engelse versie van het bestand dat u in de volgende tabel kunt zien.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieDatumTijdBestandsgrootteTaal
Outlook.holGeen versie10-jan-200613:07526,698Nederlands
Voeg feestdagen aan de agenda van 2006 toe om vast te stellen of de update op uw computer is ge´nstalleerd. Als u probleemloos feestdagen aan de agenda van 2006 kunt toevoegen, is de update ge´nstalleerd.

Ga op een van de volgende manieren te werk om feestdagen aan de agenda in Outlook 2002 toe te voegen:
Methode 1: U hebt nog nooit feestdagen ge´mporteerd in de agenda
  1. Klik op Opties in het menu Extra.
  2. Open het tabblad Voorkeuren en klik op Agenda-opties.
  3. Klik op Feestdagen toevoegen.
  4. Schakel in het dialoogvenster Feestdagen toevoegen aan agenda het selectievakje in voor het land waarvoor u feestdagen wilt toevoegen en klik op OK.
Methode 2: U hebt eerder feestdagen ge´mporteerd in de agenda voor jaren voorafgaand aan 2006
  1. Klik op Opties in het menu Extra.
  2. Open het tabblad Voorkeuren en klik op Agenda-opties.
  3. Klik op Feestdagen toevoegen.
  4. Schakel in het dialoogvenster Feestdagen toevoegen aan agenda het selectievakje in voor het land waarvoor u feestdagen wilt toevoegen en klik op OK.

Opmerking De laatste feestdagen voor uw land die u hebt ge´mporteerd, worden standaard geselecteerd. Wanneer u ervoor kiest de agenda te importeren, ziet u de volgende waarschuwing die aangeeft dat u de agenda al hebt ge´mporteerd:
    De feestdagen van <land> zijn al ge´nstalleerd Wilt u ze opnieuw installeren?
  5. Accepteer de waarschuwing. Hierna wordt het importeren voltooid.

Opmerking Als u dezelfde feestdagen meerdere malen importeert, worden dubbele feestdagen gemaakt in uw agenda.

Informatie voor beheerders over MSP-bestanden

Update 910619 bestaat uit een Microsoft Windows Installer-bestand (MSP-bestand) dat is gecomprimeerd tot een zelfuitpakkend uitvoerbaar bestand. Het volgende MSP-bestand wordt via deze update gedistribueerd:
Outlhol.msp

Functies voor beheerders voor het opnieuw installeren van specifieke onderdelen

Als u het beheerdersinstallatiepunt bijwerkt en Outlook 2002 opnieuw in de cache plaatst en installeert op clientcomputers, kunt u een opdrachtregel uitvoeren met de eigenschap REINSTALL=[eigenschappenlijst]. Met deze eigenschap geeft u op of u bepaalde onderdelen van Outlook 2002 opnieuw wilt installeren vanuit de installatiekopie. Voor update 910619 heeft [eigenschappenlijst] de volgende waarde:
OUTLOOKFiles
Het Office Admin Update Center voor Office IT-professionals bevat de laatste beheerdersupdates en strategische implementatiebronnen voor alle versies van Microsoft Office. Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over het Office Admin Update Center:
http://office.microsoft.com/en-us/FX011511561033.aspx

Verwijderingsgegevens

Als u update 910619 installeert en feestdagen aan de agenda toevoegt, worden de items in de agenda niet verwijderd wanneer u de installatie van de update ongedaan maakt. De versie van het bestand Outlook.hol op het vaste-schijfstation wordt echter vervangen door de versie die werd gebruikt voordat de update werd ge´nstalleerd.

Eigenschappen

Artikel ID: 910619 - Laatste beoordeling: vrijdag 16 januari 2015 - Wijziging: 3.1
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Trefwoorden:á
kbnosurvey kbarchive kbexpertisebeginner kbcalendar kbfix kbupdate kbdownload atdownload KB910619