Cikk azonosítója: 910339 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A Small Business felhasználói további tájékoztatást és hibaelhárítással kapcsolatos információkat találnak a Small Business támogatása webhelyen.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Oka

Ez akkor történhet meg, ha először nem megfelelően telepítette a frissítést, vagy ha a Windows Update beállításai nem észlelik a frissítést.

A megoldás

Ha a rendszer újra és újra felajánlja egy bizonyos frissítés telepítését, próbálja később telepíteni a frissítést. 

Célszerű megtekinteni a frissítési előzményekben is, hogy nincsenek-e hibaüzenetek. A megtalált hibákra a Microsoft következő webhelyén kereshet rá:
http://support.microsoft.com/?ln=hu
A frissítési előzmények megtekintéséhez kövesse az alábbi lépéseket.

Windows 8 esetén
 1. Pöccintsen befelé a jobb szélről a gombok megjelenítéséhez, koppintson vagy kattintson a Keresés gombra, majd írja be a Frissítési előzmények megjelenítése kifejezést.
 2. Koppintson vagy kattintson a Beállítások elemre, majd válassza a Frissítési előzmények megjelenítése elemet.
 3. Koppintson vagy kattintson az Állapot elemre az állapot szerinti rendezéshez, majd keresse meg a „Sikertelen” állapotú frissítéseket.
 4. Koppintson egy „Sikertelen” állapotú frissítésre, és tartsa lenyomva, illetve kattintson rá a jobb egérgombbal, majd válassza a Részletek megjelenítése lehetőséget. A megnyíló ablak megjeleníti a frissítés hibakódját.
Windows 7, Windows Vista és Windows XP esetén
 1. Indítsa el a Windows Update szolgáltatást. Kattintson a Start gombra, írja be az Update kifejezést a keresőmezőbe, majd az eredmények listájában kattintson a Windows Update elemre.
 2. A navigációs ablaktáblán kattintson a Frissítési előzmények megjelenítése elemre.
 3. Kattintson az Állapot elemre az állapot szerinti rendezéshez, majd keresse meg a „Sikertelen” állapotú frissítéseket.
 4. Kattintson a jobb gombbal egy „Sikertelen” állapotú frissítésre, majd válassza a Részletek megjelenítése lehetőséget. A megnyíló ablak megjeleníti a frissítés hibakódját.
Ha a probléma továbbra is fennáll, tegye közzé a problémát a Microsoft Community webhelyén.

Segítségért megtekintheti a Microsoft terméktámogatási szolgálat telefonszámát is. Költségek merülhetnek fel.

További információ

A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
976982 A „0x80070643” vagy „0x643” hibakód jelenik meg a .NET-keretrendszer frissítéseinek telepítésekor
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 910339 - Utolsó ellenőrzés: 2014. március 8. - Verziószám: 7.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Update
 • Microsoft Windows Update
 • Windows Defender
Kulcsszavak: 
kbdefenderrtwyes kbdefenderrtwswept kbtshoot kbprb kbcip KB910339
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com