Beskrivelse af værktøjet Arpidfix.exe

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 904630 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Denne artikel er blevet arkiveret. Den vises "som den er og forefindes" og opdateres ikke længere.
Udvid alle | Skjul alle

INTRODUKTION

I denne artikel beskrives værktøjet Arpidfix.exe.

Yderligere Information

I Microsoft Windows Server 2003 SP1 (Service Pack 1) og Microsoft Windows XP SP2 (Service Pack 2) er der føjet en ny funktion til elementet Tilføj eller fjern programmer i Kontrolpanel. Den nye funktion ændrer den måde, rettelser vises for brugere på. Den nye funktion tilføjer afkrydsningsfeltet Vis opdateringer, som kan bruges til enten af skjule eller få vist opdateringer. Hvis opdateringer vises, sorteres de efter den dato, de er installeret, og den ældste opdatering vises øverst på listen.

Funktionen med installationsdato virker ikke ved opdateringer, der er oprettet ved hjælp af Update.exe version 6.1. Disse opdateringer vises i stedet øverst på listen før de sorterede elementer. Update.exe er installationsprogrammet til Windows-softwareopdateringer. Opdateringer vises øverst på listen før de sorterede elementer, fordi pakker, der er oprettet i Update.exe version 6.1, ikke indeholder attributten Installeret den i registreringsdatabasenøglerne. Uden attributten Installeret den kan der opstå forvirring om installationen af rettelsen. Dette problem vil blive rettet i næste version af Update.exe. I mellemtiden stilles værktøjet Arpidfix.exe til rådighed, så opdateringer kan blive vist korrekt. Det vedrører specifikt opdateringer, der er oprettet ved hjælp af den aktuelle version af Update.exe. Værktøjet Arpidfix.exe er en udvidelse til funktionerne i Update.exe version 6.1 og er integreret med pakker, der er oprettet i Update.exe version 6.1. En af fordelene ved Arpidfix.exe-værktøjet er, at det også indstiller attributten Installeret den for de fleste tidligere installerede opdateringer af Windows-software.

Værktøjet Arpidfix.exe er en enkeltstående eksekverbar fil (.exe-fil). Når Arpidfix.exe køres, føjer Arpidfix.exe de nødvendige værdier for Installeret den til registreringsdatabasenøglerne i de installerede opdateringer. Så når dialogboksen Tilføj eller fjern programmer åbnes, læser dialogboksen Tilføj eller fjern programmer de rette registreringsnøgler og sorterer opdateringerne korrekt efter dato.

Bemærk!
 • Arpidfix.exe-værktøjet føjer kun attributten Installeret den til opdateringer af Windows-software. Andre opdateringer eller programmer har muligvis ikke attributten Installeret den. Programmer eller opdateringer, der ikke har attributten Installeret den, rettes ikke af Arpidfix.exe-værktøjet.
 • Værktøjet Arpidfix.exe kører kun, når der anvendes opdateringer. Værktøjet Arpidfix.exe er ikke indbygget i destinationscomputeren. Værktøjet Arpidfix.exe er ikke tilgængeligt som et enkeltstående værktøj. I stedet er værktøjet Arpidfix.exe kun tilgængeligt sammen med opdateringer, der er udgivet i anden halvdel af 2005.

Egenskaber

Artikel-id: 904630 - Seneste redigering: 16. januar 2015 - Redigering: 2.2
Oplysningerne i denne artikel gælder:
 • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1 på følgende platforme
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows XP Service Pack 2 på følgende platforme
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Nøgleord: 
kbnosurvey kbarchive kbinfo KB904630

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com