POPRAVEK: Nekatere prenosne naprave začnejo predvajati del vsebine po 30 sekundah ali več, ko predvajate naročniško vsebino, zaščiteno z upravljanjem pravic digitalnih vsebin (DRM), ki uporablja verižene licence

Prevodi člankov Prevodi člankov
ID članka: 902344 - Oglejte si izdelke, na katere se nanaša ta članek.
Razširi vse | Zmanjšaj

Na tej strani

SIMPTOMI

Nekatere prenosne naprave začnejo predvajati del vsebine po 30 sekundah ali več, ko mora prenosna naprava oštevilčiti trgovino z licencami. Po navadi pride do te težave pri predvajanju naročniške vsebine, zaščitene z upravljanjem pravic digitalnih vsebin (DRM), ki uporablja verižene licence.

VZROK

Do te težave pride, ker računalnik prenosni napravi nepravilno pošlje podvojene korenske licence. Zato prenosna naprava potrebuje več časa za začetek predvajanja, ker mora oštevilčiti podvojene korenske licence.

Če je v prenosni napravi že korenska licenca, bi moral računalnik poslati le posodobljeno listno licenco.

REŠITEV

Informacije o hitrem popravku

Microsoft ima zdaj na voljo podprt hitri popravek, vendar je namenjen samo za odpravljanje težave, ki je opisana v tem članku. Uporabljajte ga samo v sistemih, v katerih se pojavlja ta težava. Ta hitri popravek bomo morda morali še dodatno preskusiti. Če torej težava ni resneje vplivala na sistem, priporočamo, da počakate na naslednjo izdajo, v katero bo vključen ta hitri popravek.

Če želite težavo odpraviti takoj, obiščite spletno mesto za podporo Microsoftovim izdelkom, da bi pridobili hitri popravek. Če želite popoln seznam telefonskih številk za podporo Microsoftovim izdelkom in informacije o stroških podpore, obiščite to Microsoftovo spletno mesto:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Opomba V posebnih primerih so klici za podporo, v katere so po navadi vključeni stroški, lahko brezplačni, če Microsoftov strokovnjak za podporo ugotovi, da bi neka posodobitev odpravila vašo težavo. Običajni stroški podpore veljajo za dodatna vprašanja o podpori in težave, ki niso povezane z določeno posodobitvijo.

Zahteve

Če želite uporabiti ta hitri popravek, morate v računalniku imeti nameščeno posodobitev, opisano v članku št. 891122 iz Microsoftove zbirke znanja. Če želite več informacij, kliknite to številko članka iz Microsoftove zbirke znanja:
891122Posodobitev za predvajalnike, v katerih je omogočeno upravljanje pravic digitalnih vsebin (DRM) (Ta povezava lahko vodi k besedilu, ki je delno ali v celoti v angleščini)

Informacije o prenosu

V Microsoftovem centru za prenose so na voljo te datoteke:
 • Windows Media Player 10 za operacijski sistem Windows XP
  Zmanjšaj slikoRazširi sliko
  Prenos
  Prenesite paket WindowsMedia10-KB902344-x86-INTL.exe.
 • Microsoft Windows XP 2005 Media Center Edition s paketom posodobitev 2
  Zmanjšaj slikoRazširi sliko
  Prenos
  Prenesite paket WindowsMedia10-KB902344-x86-INTL.exe.
Če želite več informacij o prenosu Microsoftovih datotek za podporo, kliknite to številko članka iz Microsoftove zbirke znanja:
119591 Kako pridobiti Microsoftove datoteke za podporo prek spletnih storitev (Ta povezava lahko vodi k besedilu, ki je delno ali v celoti v angleščini)
Microsoft je pregledal datoteko in ne vsebuje virusov. Microsoft je uporabil najnovejšo protivirusno programsko opremo, ki je bila na voljo na datum objave. Datoteka je shranjena v varovanih strežnikih, zato je nepooblaščene osebe ne morejo spreminjati.

Informacije o datoteki

Lastnosti datoteke angleške različice tega hitrega popravka (ali poznejše lastnosti datoteke) so naštete v spodnji tabeli. Datumi in časi za te datoteke so v univerzalnem koordiniranem času (UTC). Pri ogledu se informacije o datoteki pretvorijo v lokalni čas. Razliko med časom UTC in lokalnim časom izračunate na kartici Time Zone (Časovni pas) v orodju za datum in čas na nadzorni plošči.
Zmanjšaj tabeloRazširi tabelo
Ime datotekeRazličica datotekeVelikost datotekeDatumČasOperacijski sistemPlatforma
Msscp.dll10.0.0.3934366,83226. junij 200517:13Windows XPx86
Msscp.dll11.0.0.4354346,62410. julij 200622:31Windows Media Center Edition 2005x86

STANJE

Microsoft je potrdil, da se ta težava pojavlja v njegovih izdelkih, naštetih v razdelku »Velja za«.

DODATNE INFORMACIJE

Če želite odpraviti to težavo, boste morda morali formatirati prenosno napravo. S formatiranjem boste iz prenosne naprave odstranili vse podvojene licence.

Če želite več informacij o terminologiji za posodobitev programske opreme, kliknite to številko članka iz Microsoftove zbirke znanja:
824684 Opis uveljavljene terminologije za posodobitve Microsoftove programske opreme

Lastnosti

ID članka: 902344 - Zadnji pregled: 5. november 2006 - Revizija: 3.0
VELJA ZA
 • Windows Media Format 9.5 Software Development Kit
Ključne besede: 
kbfix kbqfe kbhotfixserver KB902344

Pošlji povratne informacije

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com