O actualizare care tratează probleme din Outlook Express 6.0 este disponibilă pentru Windows XP

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 900930 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

INTRODUCERE

Acest articol se referă la disponibilitatea actualizării pentru Windows XP (KB900930).

Instalați această actualizare pentru a remedia mai multe probleme din Microsoft Outlook Express 6.0 în Microsoft Windows XP. Această actualizare tratează o problemă în care mesajele sunt incorect tratate dacă linia Subiect dintr-un mesaj de poștă electronică conține cuvântul „begin”. Această actualizare tratează, de asemenea, o problemă în care contul de server de știri implicit este afișat atunci când utilizatorul răspunde la firele de conversație „vizionate” de pe mai multe computere. În plus, această actualizare se referă la două probleme în care Outlook Express încetează să mai răspundă.

REZOLUȚIE

Informații despre actualizare

Fișierul următor este disponibil pentru descărcare de la Centrul de descărcări Microsoft:

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Descărcare
Descărcați acum pachetul Actualizare pentru Windows XP.
Data publicării: 24 iunie 2005

Pentru mai multe informații despre modul de descărcare a fișierelor suport Microsoft, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
119591 Cum se obțin fișierele de suport Microsoft de la serviciile online (Această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză.)
Microsoft a scanat acest fișier pentru a detecta viruși. Microsoft a utilizat cel mai recent software de detectare a virușilor care era disponibil la data publicării fișierului. Fișierul este stocat pe servere securizate care împiedică modificările neautorizate aduse fișierului.

Cerințe preliminare

Trebuie să aveți instalat Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) pentru a instala această actualizare.

Pentru informații suplimentare privind modul de obținere a Windows XP SP2, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul din Baza de cunoștințe Microsoft:
322389 Cum se obține cel mai recent pachet de service pentru Windows XP (Această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză.)

Informații de repornire

Poate fi necesară repornirea computerului după instalarea acestei actualizări.

Informații de înlocuire a actualizării

Această actualizare nu este înlocuită de nicio altă actualizare ulterioară.

Informații despre registry

Nu trebuie să creați sau să modificați nicio cheie de registry pentru a activa actualizarea conținută în acest pachet.

Informații despre fișierele de actualizare

Această actualizare conține numai acele fișiere care sunt necesare pentru a corecta problemele descrise în acest articol. Această actualizare poate să nu conțină toate fișierele necesare pentru actualizarea completă a unui produs la cea mai recentă versiune.

Versiunea în limba engleză a acestei actualizări are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai recente) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt prezentate în ora universală (UTC). Când vizualizați informațiile despre fișiere, acestea sunt transformate în ora locală. Pentru a afla diferența între timpul universal și cel local, utilizați fila Fus orar din instrumentul Dată și oră din Panoul de control.
  Dată     Oră  Versiune    Dimensiune Nume fișier
  ----------------------------------------------------------
  05-May-2005 21:24 6.0.2900.2670  679,424 Inetcomm.dll   
  05-May-2005 21:24 6.0.2900.2670 1,311,744 Msoe.dll

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „Se aplică la”.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următoarele numere de articole pentru a vedea articolele în Baza de cunoștințe Microsoft:
898123 Outlook Express 6.0 încetează să răspundă când încercați să faceți logon la contul de poștă electronică (Această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză.)
898124 Textul dintr-un mesaj de grup de știri sau dintr-un mesaj de poștă electronică este interpretat incorect ca atașare vidă în Outlook Express (Această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză.)
898122 Outlook Express 6.0 încetează să răspundă sau se închide neașteptat și se poate primi un mesaj de eroare „Microsoft Outlook Express a întâlnit o problemă și se va închide” (Această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză.)
898125 În Outlook Express 6.0, numele contului implicit de server apare în antetul unui mesaj de răspuns într-un fir de mesaje de poștă electronică (Această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză.)
Pentru informații suplimentare despre terminologia standard utilizată pentru a descrie actualizările de software Microsoft, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea terminologiei standard utilizate în descrierea actualizărilor de software Microsoft (Această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză.)

Proprietă?i

ID articol: 900930 - Ultima examinare: 26 iulie 2006 - Revizie: 4.1
SE APLICĂ LA
 • Microsoft Windows XP Service Pack 2, când se utilizează cu:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Outlook Express 6.0
Cuvinte cheie: 
kbbug kbfix kbqfe kbpubtypekc kbhotfixrollup kbwinxppresp3fix KB900930

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com