Az Outlook Express 6.0 programban előforduló hibákat javító frissítés elérhető Windows XP rendszerhez

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 900930 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

Ez a cikk a KB900930 jelzésű, Windows XP rendszerre elérhető frissítésről szól.

Ez a frissítés több, a Microsoft Outlook Express 6.0 programban felbukkanó problémát javít Microsoft Windows XP rendszerben. Ez a frissítés azt az üzeneteket helytelenül kezelő hibát javítja ki, amely akkor fordul elő, ha az e-mail üzenet Tárgy mezőjében a „begin” (kezd) szó szerepel. A frissítés azt a hibát is kijavítja, amelynek során az alapértelmezett hírkiszolgálói fiók megjelenik, amikor a felhasználók több számítógépről beérkező nyomon követett üzenetszálakra válaszolnak. Továbbá a frissítés két olyan hibát is javít, amelyek hatására az Outlook Express nem válaszol.

A megoldás

Információ a frissítésről

A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontból:

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés:
A Windows XP rendszerhez készült frissítési csomag letöltése.
Kiadás dátuma: 2005.06.24.

További információt a Microsoft terméktámogatási fájlok letöltéséről a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A Microsoft a fájl ellenőrzéséhez a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb víruskereső szoftvert használta. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.

Előfeltételek

A frissítés telepítéséhez telepítenie kell a Windows XP Service Pack 2 (SP2) szervizcsomagot.

További információt a Windows XP SP2 szervizcsomag beszerzéséről a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
322389 A Windows XP rendszer legújabb szervizcsomagjának beszerzése

Újraindítási információ

A frissítés telepítését követően előfordulhat, hogy újra kell indítania a számítógépet.

Információ a frissítések lecseréléséről

Ezt a frissítést nem váltják fel későbbi frissítések.

A rendszerleíró adatbázissal kapcsolatos információ

A csomagban szereplő javítás engedélyezéséhez nem kell rendszerleíró kulcsot létrehozni vagy módosítani.

Információ a frissítési fájlokról

Ez a frissítés csak a cikkben felsorolt hibák kijavítására szolgáló fájlokat tartalmazza. Nem biztos, hogy a frissítés minden olyan fájlt tartalmaz, amellyel a termék teljes mértékben a legújabb verzióra frissíthető.

A frissítés angol verziójában található fájlok a következő táblázatban ismertetett (vagy azoknál újabb) fájlattribútumokkal rendelkeznek. A fájlok dátuma és időpontja az egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformációk megtekintése során ezen adatok helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes idő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
  Dátum    Idő  Verzió      Méret  Fájlnév
  ----------------------------------------------------------
  2005.05.05. 21:24 6.0.2900.2670  679 424 Inetcomm.dll   
  2005.05.05. 21:24 6.0.2900.2670 1 311 744 Msoe.dll

Állapot

A Microsoft megerősítette a hiba létezését a jelen cikk érintett programokat felsoroló részében megjelölt Microsoft-termékekben.

További információ

További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
898123 Az Outlook Express 6.0 nem válaszol, amikor megpróbál bejelentkezni az e-mail fiókjába (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
898124 Az Outlook Express tévesen üres mellékletként értelmezi egy hírcsoportbeli üzenet vagy e-mail üzenet szövegét (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
898122 Az Outlook Express 6.0 nem válaszol vagy váratlanul kilép, és esetenként „A(z) Microsoft Outlook hibát észlelt, ezért leáll” hibaüzenet jelenik meg (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
898125 Az Outlook Express 6.0 programban az alapértelmezett kiszolgálófiók neve jelenik meg egy adott témakörben küldött e-mail válaszüzenetek fejlécében (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
További információt a Microsoft szoftverfrissítésekkel kapcsolatos szabványos terminológiájáról a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 900930 - Utolsó ellenőrzés: 2006. október 13. - Verziószám: 4.5
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Service Pack 2 a következő platformokon
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Outlook Express 6.0
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbqfe kbpubtypekc kbhotfixrollup kbwinxppresp3fix KB900930
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com