Felmeddelandet visas kopiera en mapp när du försöker hämta en fil som är större än 50000000 byte från en webbmapp

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 900900 - Visa produkter som artikeln gäller.
Stöd för Windows Vista Service Pack 1 (SP1) upphör den 12 juli 2011. Kontrollera att du kör Windows Vista med Service Pack 2 (SP2) om du vill fortsätta ta emot säkerhetsuppdateringar för Windows. Mer information finns i Microsoft-webbsida: Stöd avslutas för vissa versioner av Windows.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

Försök att hämta en fil som är större än 50000000 byte från en webbmapp på en Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2)-baserad dator. Du får ett felmeddelande som liknar följande:
Det går inte att kopiera Filnamn: Det går inte att läsa från källfilen eller disk
Obs! I detta felmeddelande är filnamn en platshållare för namnet på filen.

Det här problemet uppstår även på en dator med Windows Vista eller Windows XP Service Pack 1 (SP1)-baserad dator med säkerhetsuppdatering 896426 (MS05-028) installerat.

I det här fallet i Windows 7 kan du få följande felmeddelande:

Kopiera mappen
Ett oväntat fel hindrar dig från att kopiera mappen. Om du fortsätter att få det här felet kan du felkoden kan söka efter hjälp med problemet.
Fel 0x800700DF: Filstorleken överskrider tillåten gräns och kan inte sparas.
<file name=""></file>
Försök igen Avbryt

Orsak

Det här problemet beror på att en säkerhet som introducerades i Windows XP SP2 påverkar WebDAV (Web Distributed Authoring and Versioning) omdirigeraren för (WebDAV). Säkerhet gör att en obehörig server inte kan tvinga en klientdator till en DOS-attack. Om du försöker hämta en fil som är större än 50000000 byte tolkar klientdatorn uppdateringen som en DOS-attack. Därför avbryts hämtningen.

Lösning

Viktigt Det här avsnittet, metod eller aktivitet innehåller information om hur du ändrar i registret. Allvarliga problem uppstå om du ändrar registret på fel sätt. Se därför till att du följer instruktionerna noga. För extra skydd säkerhetskopiera registret innan du ändrar den. Du kan sedan återställa registret om det uppstår problem. Mer information om hur du säkerhetskopierar och återställer registret klickar du på följande artikelnummer och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
322756 Säkerhetskopiera och återställa registret i Windows

Om du vill att vi ska åtgärda problemet, går du till den "Lös det åt mig"avsnittet. Om du föredrar att lösa problemet själv, gå till den "Jag löser det själv"avsnittet.

Lös det åt migOm du vill åtgärda problemet automatiskt klickar du på den Problemlösning knappen eller länken. Klicka på Kör i den Filhämtning dialogrutan rutan och följ anvisningarna i guiden för att åtgärda problemet .


Dölj bildenVisa bilden
assets fixit1
Lös det här problemet
Microsoft Fix it 55026
Dölj bildenVisa bilden
assets fixit2


Anteckningar
 • När du följer guiden åtgärda problemet måste du ange ett värde för FileSizeLimitInBytes som är större än storleken på filen som du vill hämta.
 • Den här guiden kanske bara på engelska. Men fungerar den automatiska korrigeringsfilen även för andra språkversioner av Windows.
 • Om du inte sitter vid datorn där problemet spara korrigeringen den lösning som en flash-enhet eller en CD-skiva och sedan köra den på den dator där problemet.

Gå sedan till den "Löste detta problemet?"avsnittet.Jag löser det själv


Lös problemet så här:
 1. Klicka på Start, klicka på Kör, typ Regedit, och klicka sedan på OK.
 2. Leta upp och klicka på följande registerundernyckel:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\WebClient\Parameters
 3. Högerklicka i den högra rutan iFileSizeLimitInBytes värde och klicka sedan påÄndra.

  Om du inte kan se denFileSizeLimitInBytes värde, högerklicka på det tomma utrymmet i den Högerklicka på fönstret, klicka på Nya, klicka på DWORD-värde, typ FileSizeLimitInBytes, och klicka sedan påOK.
 4. I den Redigera DWORD-värde Klicka på Markera den Decimal alternativet. I rutan under Värde data, Skriv ett värde som är större än storleken på filen som du Om du vill hämta. Klicka på OK.

  Obs! Standardvärdet för maximal filstorlek är 50000000 byte.
 5. Avsluta Registereditorn. Starta om datorn.

Löste detta problemet?

 • Kontrollera om problemet är borta. Om problemet är borta är du klar med det här avsnittet. Om problemet kvarstår kan du Kontakta support.
 • Skicka oss gärna dina synpunkter. Ge feedback eller rapportera eventuella problem med den här lösningen kan du skriva en kommentar på det "Lös det åt mig"bloggen eller Skicka oss ett e-post.

Egenskaper

Artikel-id: 900900 - Senaste granskning: den 10 december 2012 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Starter
 • Windows Vista Ultimate
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional Edition
 • Microsoft Windows XP Service Pack 1
 • Microsoft Windows XP Service Pack 2
Nyckelord: 
kbprb kbtshoot kbfixme kbmsifixme kbmt KB900900 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 900900

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com