A Windows XP Service Pack 2 rendszer fájljainak integrálása a Windows XP telepítési mappájába

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 900871 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETŐ

Jelen cikk a Windows XP Service Pack 2 (SP2) rendszer fájljainak a Windows XP telepítési mappájába történő integrálását ismerteti. A művelet az /integrate kapcsoló vagy az Update.exe segédprogram használatával végezhető el. Ezek az eszközök a Windows XP SP2 helybeni frissítésében nyújtanak segítséget abban az esetben, ha az eredeti Windows telepítőlemez a Windows XP egy korábbi verzióját tartalmazza.

További információ

1. módszer: Az /integrate kapcsoló használata

 1. Hozzon létre két új mappát a számítógépen; például a következőket: C:\XPCD és C:\XPSP2.
 2. Másolja a Windows XP telepítőlemezén található i386 mappa tartalmát a C:\XPCD mappába.
 3. Töltse le a Windows XP SP2 hálózati telepítőcsomagját, és mentse azt a C:\XPSP2 mappába. A telepítőcsomag letöltéséhez látogasson el a Microsoft következő webhelyére:
  http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=049c9dbe-3b8e-4f30-8245-9e368d3cdb5a

  Megjegyzés: Ha az operációs rendszer angoltól eltérő nyelvváltozatú, a csomag letöltése előtt válassza ki a rendszernek megfelelő nyelvet a letöltési lap közepén található Nyelv módosítása listában.
 4. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, a megjelenő párbeszédpanel beviteli mezőjébe írja be a cmd parancsot, majd kattintson az OK gombra.
 5. A parancssorba írja be a cd C:\XPSP2 parancsot, majd nyomja le az ENTER billentyűt.
 6. Írja be a WindowsXP-KB835935-SP2-HUN.exe /integrate:C:\XPCD parancsot, majd nyomja le az ENTER billentyűt.
 7. Ekkor elindul a Windows Service Pack 2 telepítővarázsló, és értesíti a felhasználót, hogy végrehajtja a Windows XP SP2 fájljainak Windows XP telepítési mappájába történő integrálását. Kövesse a Windows Service Pack 2 telepítővarázslóban olvasható utasításokat.
 8. Kattintson az OK gombra az integrált telepítés sikerességét jelző üzenet megjelenésekor.
 9. Az integrálási művelet befejeződését követően futtasson a Windows XP SP2 rendszerre történő helybeni frissítést. Ehhez kattintson a Start menü Futtatás parancsára, a megjelenő párbeszédpanel beviteli mezőjébe írja be a C:\XPCD\i386\winnt32 parancsot, majd kattintson az OK gombra.

2. módszer: Az Update.exe segédprogram használata

 1. Kövesse az 1. módszer 1–5. lépéseit.
 2. A parancssorba írja be a WindowsXP-KB835935-SP2-HUN.exe –x parancsot, majd nyomja le az ENTER billentyűt.
 3. Az arra vonatkozó kérdés megjelenésekor győződjön meg arról, hogy a kicsomagolandó fájlok célmappájaként a C:\XPSP2 mappa szerepel, majd kattintson az OK gombra a fájlok kicsomagolásához.
 4. A parancssorba írja be a C:\XPSP2\i386\update\update /s:C:\XPCD parancsot. Ekkor elindul a Windows Service Pack 2 telepítővarázsló, és értesíti a felhasználót, hogy végrehajtja a Windows XP SP2 fájljainak Windows XP telepítési mappájába történő integrálását.
 5. Kattintson az OK gombra az integrált telepítés sikerességét jelző üzenet megjelenésekor.
 6. Az integrálási művelet befejeződését követően futtasson a Windows XP SP2 rendszerre történő helybeni frissítést. Ehhez kattintson a Start menü Futtatás parancsára, a megjelenő párbeszédpanel beviteli mezőjébe írja be a C:\XPCD\i386\winnt32 parancsot, majd kattintson az OK gombra.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 900871 - Utolsó ellenőrzés: 2006. március 22. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Professional SP1
 • Microsoft Windows XP Professional SP1a
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Home Edition SP1
 • Microsoft Windows XP Home Edition SP1a
Kulcsszavak: 
kbhowto kbinfo KB900871
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com