"Stop codul de eroare 0x00000023 FAT_FILE_SYSTEM" când deodată eliminați un dispozitiv de stocare de pe un computer care execută Windows XP

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 900626 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Un computer care execută Microsoft Windows XP poate înceta să răspundă când eliminați brusc un dispozitiv de stocare. De exemplu, computerul poate înceta să răspundă dacă eliminați brusc un card Secure Digital la un cititor de card USB. Când apare această problemă, primiți un mesaj de eroare Stop care seamănă cu următorul:
STOP (FAT_FILE_SYSTEM) 0X00000023Parameter1, Parameter2, Parameter3, Parameter4)

CAUZĂ

Această problemă se produce din cauza unei erori în driverul de FastFat.sys.

REZOLUȚIE

Informații despre remedierea rapidă

O remediere rapidă acceptate este disponibil de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinată corectării numai problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pe sistemele care întâmpină această problemă anume. Această remediere rapidă ar putea primi încercări suplimentare. Prin urmare, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea actualizare software care conține această remediere rapidă.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „Hotfix „descărcare disponibilă în partea de sus a acestui articol din baza de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, contactați Microsoft Customer Service și asistență pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau dacă orice de depanare sunt necesare, trebuie să creați o solicitare de imagini separate. Costurile uzuale de sprijin va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă a numerelor de telefon ale Microsoft Customer Service și asistență sau pentru a crea o cerere separată de serviciu, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă "Hotfix formularul „descărcare disponibilă afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.

Cerințe preliminare

Pentru a aplica această remediere rapidă, trebuie să aveți Windows XP Service Pack 1 sau Windows XP Service Pack 2 instalat.

Cerință de repornire

Trebuie să reporniți computerul după ce aplicați această remediere rapidă.

Informații despre înlocuirea remedierilor rapide

Această remediere rapidă nu înlocuiește nici o altă remediere.

Informațiile de registry

Nu aveți pentru a face orice modificări în registry.

Informații despre fișier

Versiunea în limba engleză a acestui remediu rapid are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai recente) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt enumerate în timp Universal coordonat (TUC). Când vizualizați informațiile de fișier, acesta este convertit la ora locală. Pentru a afla diferența între timpul local și UTC, utilizați Fus orar fila în Data și ora element din panoul de Control.
Windows XP Cu SP2, versiunile pe 32 de biți
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Numele fișieruluiVersiunea fișieruluiDimensiunea fișieruluiDataTimpPlatforma
Fastfat.sys5.1.2600.2719143,61614-Jul-200500: 25x 86
Windows XP Cu SP1, versiunile pe 32 de biți
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Numele fișieruluiVersiunea fișieruluiDimensiunea fișieruluiDataTimpPlatforma
Fastfat.sys5.1.2600.1717145,40814-Jul-200500: 30x 86

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Dacă eliminați brusc un dispozitiv de stocare, sistemul de operare nu este notificat. Prin urmare, sistemul de operare nu asigurați-vă că opera?iunile de date sunt complet înainte de a elimina dispozitivul.

Pentru mai multe informații despre o problemă similară în Microsoft Windows Server 2003, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
899327Este posibil să primiți un mesaj de eroare „Stop 0x00000023"după ce eliminați o unitate floppy USB cablu la un computer Windows Server 2003
Pentru mai multe informații despre terminologia de actualizare software, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
824684Descrierea terminologie standard care este utilizat pentru a descrie actualizările software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 900626 - Ultima examinare: 13 ianuarie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbexpertisebeginner kbfix kbqfe kbhotfixserver kbmt KB900626 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:900626

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com