A Windows XP Media Center Edition 2005 rendszer 2. összegző frissítőcsomagja

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 900325 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Windows XP Media Center Edition 2005 rendszer 2. összegző frissítőcsomagja növeli a Media Center 2005 stabilitását és teljesítményét, és javítással szolgál számos ismert hibára. Emellett a frissítés az alábbi szolgáltatásokkal bővíti a Media Center funkcionalitását:
 • A frissítés fokozza a Media Center Extender nyújtotta élményt. A frissítés után a Media Center felismeri a hálózathoz csatlakozó Microsoft Xbox 360 konzolokat, és felajánlja a Media Center Extender eszköz Xbox 360 konzolba épített támogatásához szükséges Media Center-összetevők telepítését.
 • A Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Egyesült Államokban forgalmazott változatai a frissítés után egy második ATSC-tuneradapter használatát is támogatják. A Media Center így egyszerre két ATSC és két NTSC rendszerű tuneradapter kezelésére válik képessé.
 • A Media Center támogatja a DVB-T rendszerű rádiós műsorszórást.
 • A Media Center lehetővé teszi a teljesítményoptimalizálást, ezzel biztosítva, hogy a Media Center rendszerű számítógépek akadozásmentesen futhassanak.
 • A frissített Media Center nemlineáris nagyítási lehetőséget kínál a szélesképernyős televíziókészülékekhez.
 • A frissítés végül finomítja a DVD-írás folyamatát.

További információ

A Windows XP Media Center Edition 2005 rendszer 2. összegző frissítőcsomagja a Microsoft Windows Update webhelyről tölthető le:
http://update.microsoft.com/
Kiadás dátuma: 2005. október 14.

Megjegyzés: A frissítés telepítéséhez szükség van a Microsoft .NET-keretrendszer 1.1-es verziójára és annak SP1 szervizcsomagjára. A Windows Update automatikusan megállapítja, hogy ezek telepítve vannak-e, és szükség esetén elvégzi a telepítést is.

Ha a 886904 jelű frissítés telepítve van, az összegző frissítőcsomag telepítése előtt el kell távolítani, különben a .NET-keretrendszer szervizcsomagjának telepítése sikertelen lesz.

Az alábbi lépésekkel ellenőrizheti, hogy telepítve van-e a 886904 jelű frissítés:
 1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be az appwiz.cpl parancsot, és kattintson az OK gombra.
 2. Jelölje be a Frissítések megjelenítése jelölőnégyzetet.
 3. A Jelenleg telepített programok listában keresse meg a
  Microsoft .NET Framework 1.1 Hotfix (KB886904)
  nevű frissítést.
Ha a frissítés szerepel a listában, el kell távolítani – ehhez jelölje ki a Microsoft .NET Framework 1.1 Hotfix (KB886904) frissítést, és kattintson az Eltávolítás gombra. Ezt követően látogassa meg a Windows Update webhelyet a Windows XP Media Center Edition 2005 rendszer 2. összegző frissítőcsomagjának letöltéséhez és telepítéséhez.

A Media Center műszaki támogatása

Mivel a Microsoft Windows XP Media Center Edition operációs rendszert egy számítógéppel vagy más eszközzel együtt vásárolta, az operációs rendszerhez a hardvergyártó nyújt műszaki támogatást. Elképzelhető, hogy a jobb teljesítmény érdekében a hardver gyártója saját összetevőkkel – például eszközillesztőkkel – bővítette az operációs rendszert, illetve testreszabott beállításokat alakított ki benne. A Windows XP Media Center Edition rendszerrel kapcsolatos műszaki támogatásért közvetlenül a hardver gyártójához forduljon, mivel a hardveren általa telepített szoftvert érintő kérdésekben a hardvergyártó a legjártasabb.

Érdemes felkeresni a Windows XP Media Center Edition termékinformációs oldalát is a Microsoft következő webhelyén: http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows/help/windows-media-center

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 900325 - Utolsó ellenőrzés: 2013. június 10. - Verziószám: 2.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005
Kulcsszavak: 
atdownload KB900325
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com