En oppdatering for Windows Installer 3.1 er tilgjengelig for Windows Server 2003 SP1 og for 64-biters versjoner av Windows XP

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 898715 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

INNLEDNING

Microsoft Windows Installer versjon 3.1 er inkludert i Microsoft Windows Server 2003 SP1. Denne artikkelen beskriver hvordan man får tak i en oppdatering for Windows Installer for 32-biters og 64-biters versjoner av Windows Server 2003 SP1 og for 64-biters versjoner av Windows XP. Du kan bruke denne oppdateringen på både IA-64-baserte systemer og x64-baserte systemer.

Mer informasjon

Windows Installer 3.1 General Distribution Release løser problemene som er beskrevet i følgende artikkel i Microsoft Knowledge Base (Denne artikkelen kan være på engelsk.):
898628 Windows Installer mislykkes uten at du får beskjed etter oppgradering til Windows Installer 3.1 (Denne artikkelen kan være på engelsk.)
Før utgivelsen av Windows Installer 3.1, under en stille installasjonsprosess, kunne ikke en pakke installere en senere versjon av en fil som ble beskyttet av WFP-funksjonen (Windows File Protection). Installasjonsprosessen kunne imidlertid fortsette, og ble rapportert som vellykket.

Men utgivelsen av Windows Installer 3.1 er denne virkemåten endret. I versjon 3.1 lykkes ikke den stille installasjonsprosessen, og ruller deretter tilbake installasjonen hvis den stille installasjonen ikke kan installere den WFP-beskyttede filen.

WFP forhindrer at programmer overskriver systemfiler. Windows Installer kan ikke overskrive WFP-beskyttede filer. Hvis du vil løse dette problemet, laster du ned oppdateringen Windows Installer 3.1 General Distribution Release.

Den vanligste metoden for å laste ned denne oppdateringen, er å bruke Windows Update.

Hvis datamaskinen ikke har en Internett-tilkobling, kan du få tak i oppdateringen og bruke den manuelt på datamaskinen.

Følgende fil kan lastes ned fra Microsoft Download Center:
Skjul dette bildetVis dette bildet
Last ned
Last ned 898715-pakken nå.
Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du laster ned Microsoft-støttefiler, klikker du dette artikkelnummeret for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
119591 Slik laster du ned Microsoft-støttefiler fra elektroniske tjenester (Denne artikkelen kan være på engelsk.)
Microsoft søkte etter virus i denne filen. Microsoft brukte det nyeste antivirusprogrammet som var tilgjengelig den datoen filen ble gjort tilgjengelig. Filen er lagret på servere med forbedret sikkerhet som forhindrer at uvedkommende gjør endringer i filen.

Hvis du vil ha mer informasjon, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
824684 Beskrivelse av standardterminologien som brukes til å beskrive oppdateringer av Microsoft-programvare (Denne artikkelen kan være på engelsk.)

Egenskaper

Artikkel-ID: 898715 - Forrige gjennomgang: 8. august 2005 - Gjennomgang: 1.3
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Windows Installer 3.1
  • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1
  • Microsoft Windows XP 64-Bit Edition Version 2003
  • Microsoft Windows XP 64-Bit Edition Version 2002
  • Microsoft Windows XP Professional 64-Bit Edition (Itanium) 2003
  • Microsoft Windows XP Professional 64-Bit Edition (Itanium)
Nøkkelord: 
atdownload kbinfo KB898715

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com