A Windows Installer 3.1-es verziójához elérhető egy frissítés Windows Server 2003 SP1 rendszerhez és a Windows XP 64 bites kiadásaihoz

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 898715 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

BEVEZETŐ

A Microsoft Windows Installer 3.1-es verziója az SP1 szervizcsomaggal bővített Microsoft Windows Server 2003 operációs rendszer részét képezi. Ez a cikk azt ismerteti, hogy miként szerezhető be egy frissítés a Windows Installer programhoz 32 és 64 bites Windows Server 2003 SP1 rendszerhez vagy a Windows XP 64 bites kiadásaihoz. A frissítés mind IA-64, mind x64 alapú rendszerekhez elérhető.

További információ

A Windows Installer 3.1 általános terjesztésű (GDR-) frissítése a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében ismertetett hiba kijavítására szolgál:
898628 A Windows Installer üzenet nélkül meghibásodik a Windows Installer 3.1-es verzióra történő frissítés után. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
A Windows Installer 3.1-es verziója kibocsátása előtt az üzenetek nélküli telepítések folyamán a telepítő nem tudta telepíteni a Windows fájlvédelem szolgáltatás által védett fájlok újabb verzióját. A telepítés azonban folytatódott, és a program sikeres telepítést jelentett.

A Windows Installer 3.1-es verziója kibocsátásával ez a viselkedés megváltozott. A 3.1-es verzióban ha a telepítő nem tudja telepíteni egy olyan fájl újabb verzióját, amelyet a Windows fájlvédelem szolgáltatás véd, az üzenetek nélküli telepítés sikertelen lesz, és a telepítő visszaállítja a fájl korábbi verzióját.

A Windows fájlvédelem megakadályozza, hogy az alkalmazások felülírják a rendszerfájlokat. A Windows Installer nem képes a Windows fájlvédelem által védett fájlok felülírására. A probléma megoldásához szerezze be a Windows Installer 3.1 általános terjesztésű (GDR-) frissítését.

A frissítés beszerzéséhez lehetőleg a Windows Update szolgáltatást használja.

Ha a számítógép nem rendelkezik internetkapcsolattal, szerezze be másként a frissítést, és kézi úton telepítse azt a számítógépre.

A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontból:
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A 898715. számú csomag letöltése
További információt a Microsoft terméktámogatási fájlok letöltéséről a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A Microsoft a fájl ellenőrzéséhez a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb víruskereső szoftvert használta. A fájlt egy biztonságos kiszolgáló tárolja, amely megakadályozza jogosulatlan módosítását.

További információkat a Microsoft Tudásbázis következő cikkében találhat a cikk számára kattintva:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 898715 - Utolsó ellenőrzés: 2006. április 6. - Verziószám: 1.4
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows Installer 3.1
  • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1
  • Microsoft Windows XP 64-Bit Edition Version 2003
  • Microsoft Windows XP 64-Bit Edition Version 2002
  • Microsoft Windows XP Professional 64-Bit Edition (Itanium) 2003
  • Microsoft Windows XP Professional 64-Bit Edition (Itanium)
Kulcsszavak: 
kbinfo kbqfe atdownload KB898715
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com