Programvaruuppdatering 898461 installerar en permanent kopia av Package Installer för Windows version 6.1.22.4

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 898461 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

INLEDNING

Package Installer för Windows används för att installera programuppdateringar för Microsoft Windows-operativsystemen och för andra Microsoft-produkter. Programuppdatering 898461 installerar en permanent kopia av Package Installer för Windows version 6.1.22.4 på datorn så att efterföljande programuppdateringar får en mycket mindre storlek.

Mer Information

Nya funktioner i Package Installer för Windows version 6.1.22.4

För närvarande hämtas filerna för Package Installer för Windows varje gång du använder webbplatsen Windows Update eller Automatiska uppdateringar för att uppdatera datorn. Det går att undvika den här dubbla hämtningen om installationsfilerna placeras på datorn, eftersom efterföljande filer kan utnyttja dessa residenta filer. Programuppdatering 898461 installerar filerna för Package Installer för Windows version 6.1.22.4 på datorn.

Obs! Denna förändring gäller endast snabbinstallationspaket som hämtas från webbplatsen Windows Update eller via Automatisk uppdatering för Microsoft Windows XP. Hämtningar från webbplatsen Windows Update Catalog påverkas inte.

Updateringsinformation

Filerna för Package Installer för Windows installeras i följande mapp:
%windir%\System32\PreInstall\WinSE\WXP_%lcid%_v1
Obs! Platshållaren %windir% representerar platsen för Windows systemkatalog. Platshållaren %lcid% representerar språkidentifieraren för operativsystemet som körs på datorn. Om du vill ha mer information om språkidentifierare går du till följande Microsoft-webbplats:
http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms776324.aspx
Följande filer installeras i denna mapp:
  • Update.exe.ref
  • Updspapi.dll.ref
  • Spuninst.exe.ref
  • Spcustom.dll.ref
  • Spmsg.dll.ref
  • Spupdsvc.exe.ref

Inverkan på framtida uppdateringar

Programuppdatering 898461 publicerades först som en kritisk uppdatering. Denna programuppdatering är emellertid nu obligatorisk.

Vissa av de programuppdateringar som har släppts 26 juli 2005 eller senare och som är tillgängliga på webbplatsen Windows Update eller via automatiska uppdateringar innehåller inte Package Installer för Windows. Istället utnyttjar dessa uppdateringar den permanenta kopia av Package Installer för Windows som programuppdatering 898461 installerar.

Programuppdateringar som släppts före programuppdatering 898461 kommer inte att förändras utan kommer att erbjudas i befintligt skick. Uppdateringar som görs tillgängliga via webbplatsen Windows Update Catalog kommen även fortsättningsvis att innehålla installationsprogrammet och kommer därför inte kräva att programuppdatering 898461 finns i systeetm.

Hämtningsinformation

Följande fil kan hämtas från Microsoft Download Center:
Dölj bildenVisa bilden
Download
Download the 898461 package now. Utgivningsdatum: 28 juni 2005

Om du vill veta mer om hur du hämtar supportfiler från Microsoft klickar du på artikelnumret nedan och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
119591 Hämta Microsoft-supportfiler från Onlinetjänster
Microsoft har genomsökt denna fil med ett antivirusprogram. Genomsökningen har gjorts med det mest aktuella antivirusprogram som var tillgängligt när filen lades upp. Filen finns sparad på servrar med utökad säkerhet, vilket bidrar till att förhindra otillåtna ändringar av den.

Ytterligare resurser

Om du vill ha mer information om Package Installer för Windows, besök följande Microsoft-webbplats:
http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/windowsserver2003/deployment/winupdte.mspx

Egenskaper

Artikel-id: 898461 - Senaste granskning: den 13 maj 2007 - Revision: 2.6
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional Edition
  • Microsoft Windows XP Service Pack 1
  • Microsoft Windows XP Service Pack 2
Nyckelord: 
kbinfo kbdownload kbqfe kbupdate kbpubtypekc kbwindowsinstaller atdownload kbadmin kbexpertiseadvanced kbhotfixserver KB898461

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com