A 898461 jelű szoftverfrissítés a Windows rendszerekhez készült csomagtelepítő 6.1.22.4 verziójából egy végleges példányt telepít

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 898461 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

Ez a csomagtelepítő a Microsoft Windows operációs rendszerek és egyéb Microsoft termékek szoftverfrissítéseit telepíti. A 898461 jelű szoftverfrissítés a Windows rendszerekhez készült csomagtelepítő 6.1.22.4 verziójából egy végleges példányt telepít a számítógépre, hogy a soron következő szoftverfrissítéseknek lényegesen kisebb legyen a letöltési mérete.

További információ

A Windows rendszerekhez készült csomagtelepítő 6.1.22.4 verziójának új szolgáltatásai

Jelenleg a Windows rendszerekhez készült csomagtelepítő fájljai minden egyes alkalommal letöltődnek, amikor a Windows Update webhelyet vagy az Automatikus frissítések szolgáltatást használja. Amennyiben a telepítőfájlok rezidensek a számítógépen, ez a redundáns letöltés elkerülhető, mert a későbbi frissítések használhatják a rezidens fájlokat. A 898461 jelű szoftverfrissítés telepíti a a Windows rendszerekhez készült csomagtelepítő 6.1.22.4 verziójának fájljait a számítógépre.

Megjegyzés: Ez a módosítás csak azon telepítőcsomagok gyorsabbá tételére vonatkozik, amelyeket a Windows Update webhelyről vagy a Windows XP Automatikus frissítések szolgáltatásával tölt le. A Windows Update katalógus letöltéseit ez nem érinti.

Információ a frissítésről

A Windows rendszerekre készült csomagtelepítő fájljait a rendszer az alábbi mappába telepíti:
%windir%\System32\PreInstall\WinSE\WXP_%lcid%_v1
Megjegyzés: A helyőrző %windir% mappa a Windows rendszerkönyvtárat jelöli. A helyőrző %lcid% mappa a számítógépen futó operációs rendszer nyelvi azonosítója. A nyelvi azonosítókról további tudnivalót talál a Microsoft alábbi webhelyén:
http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms776324.aspx
Ebbe a mappába a rendszer a következő fájlokat telepíti:
  • Update.exe.ref
  • Updspapi.dll.ref
  • Spuninst.exe.ref
  • Spcustom.dll.ref
  • Spmsg.dll.ref
  • Spupdsvc.exe.ref

A jövőbeli frissítéseket érintő hatások

A 898461 jelű szoftverfrissítés először fontos frissítésként jelent meg. Ez a szoftverfrissítés azonban kötelező.

Egyes 2005.07.26. után kiadott, a Windows Update webhelyen, valamint az Automatikus frissítések szolgáltatás révén elérhető szoftverfrissítések nem tartalmazzák a Windows rendszerekhez készült csomagtelepítőt. Ehelyett ezek a frissítések a Windows rendszerekhez készült csomagtelepítő végleges példányát használják, amelyet a 898461 jelű szoftverfrissítés telepít.

A 898461 jelű szoftverfrissítés előtt kiadott szoftverfrissítéseket nem érinti a módosítás és fontossági szintjük változatlan marad. A Windows Update katalógusból elérhető frissítések továbbra is tartalmazni fogják a telepítőt, és ezért nem lesz szükségük a 898461 jelű szoftverfrissítésre.

Letöltési információ

A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontból:
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés:
A 898461 jelű csomag letöltése Kiadás dátuma: 2005.06.28.

További információt a Microsoft terméktámogatási fájlok letöltéséről a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A Microsoft a fájl ellenőrzéséhez a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb víruskereső szoftvert használta. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.

További források

További tudnivalót a Windows rendszerekhez készült csomagtelepítőről a Microsoft alábbi webhelyén talál:
http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/windowsserver2003/deployment/winupdte.mspx

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 898461 - Utolsó ellenőrzés: 2013. június 10. - Verziószám: 2.7
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Kulcsszavak: 
kbqfe kbhotfixserver kbpubtypekc kbwindowsinstaller kbdownload kbadmin kbexpertiseadvanced atdownload kbupdate kbinfo KB898461
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com