Στο Outlook Express 6.0, το προεπιλεγμένο όνομα λογαριασμού διακομιστή εμφανίζεται στην κεφαλίδα ενός μηνύματος απάντησης σε ένα νήμα μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 898125 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν απαντάτε σε ένα νήμα μηνύματος συζητήσεων στο Microsoft Outlook Express 6.0, το όνομα λογαριασμού συζητήσεων σωστό διακομιστή εμφανίζεται στην κεφαλίδα του μηνύματος απάντησης. Αντίθετα, το προεπιλεγμένο όνομα λογαριασμού διακομιστή συζητήσεων εμφανίζεται στην κεφαλίδα του μηνύματος απάντησης.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να παρουσιαστεί όταν απαντάτε σε ένα νήμα μηνύματος που έχει επισημανθεί ως "Watched" σε μια ομάδα συζήτησης καλυφθέντος.
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 898125 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook Express 6.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbemail kbqfe kbprb kbmt KB898125 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:898125

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com