Az Internet Explorer 6 Service Pack 1 böngészőhöz kiadott összegző biztonsági frissítésekben található gyorsjavítások telepítése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 897225 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

Az Internet Explorer 6-os és újabb verzióinak frissítési és biztonsági frissítési csomagjainak terjesztése az általános terjesztésű (GDR-) fájlokon kívül a gyorsjavítási fájlokat is tartalmazhatja. Alapértelmezés szerint, ha a meglévő fájlok nem a gyorsjavítási környezetből származnak, a biztonsági frissítőcsomag nem telepíti a gyorsjavítás fájljait. Annak megállapításáról, hogy a meglévő fájlok gyorsjavításból származnak-e, a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
824994 A Windows XP Service Pack 2 és a Windows Server 2003 rendszerekhez készült szoftverfrissítési csomagok tartalma
A cikkből megtudhatja, hogyan telepítse a Microsoft Internet Explorer 6-os és a későbbi verziók frissítőcsomagjában vagy összegző biztonsági frissítőcsomagjában található gyorsjavításokat. A cikkben szereplő információk célközönsége a Microsoft Windows XP és a Microsoft Windows Server 2003 rendszerek felhasználói.

További információ

A Microsoft Internet Explorer frissítőcsomagjában vagy összegző biztonsági frissítőcsomagjában található gyorsjavítások telepítéséhez az alábbi két módszer közül választhat.

1. módszer: A gyorsjavítás telepítése a frissítőcsomag vagy az összegző biztonsági frissítőcsomag telepítése előtt

Telepítsen egy gyorsjavítást, amely frissíti a frissítőcsomag vagy az összegző biztonsági frissítőcsomag valamelyik fájlját. Ezután telepítse az Internet Explorer frissítőcsomagját vagy összegző biztonsági frissítőcsomagját. A gyorsjavítás telepítését követően a frissítés vagy az összegző biztonsági frissítés telepítője észleli a gyorsjavításfájlt, és telepíti a csomagban lévő fájlok gyorsjavítás-verzióját.

2. módszer: A frissítés vagy az összegző biztonsági frissítés telepítőjének kényszerítése a gyorsjavítás telepítésére

A /B kapcsolóval módosítsa az Update.exe telepítőt használó csomag telepítési csomópontját. Használhatók például az alábbi parancsok:
 • Windows XP
  Csomag_neve.exe /b:SP3QFE
  A parancs a Windows XP fájljainak SP3QFE verzióját telepíti.
 • Windows Server 2003
  Csomag_neve.exe /b:RTMQFE
  A parancs a Windows Server 2003 fájljainak RTMQFE verzióját telepíti.
 • Windows Server 2003 Service Pack 1
  Csomag_neve.exe /b:SP1QFE
  A parancs a Windows Server 2003 fájljainak SP1QFE verzióját telepíti.
 • Windows Server 2003 Service Pack 2
  Csomag_neve.exe /b:SP2QFE
  A parancs a Windows Server 2003 fájljainak SP2QFE verzióját telepíti.
A következő lépések segítségével meghatározhatja, hogy a szoftverfrissítési csomag az Update.exe fájlt használja-e telepítőprogramként:
 1. Kattintson a jobb gombbal a csomagra, majd kattintson a Tulajdonságok parancsra.
 2. A Verzió lap Egyéb verzióinformáció szakaszában kattintson az Installer Engine (Telepítőmotor) elemre. Az Update.exe programnak kell megjelennie az Érték mezőben, ellenkező esetben a csomag nem használja telepítőként az Update.exe programot. Ekkor az 1. módszer vagy a következő lépések szerint kell eljárnia a gyorsjavításfájlok telepítéséhez.
Fontos: Az alábbi bekezdés, módszer, illetve feladat a beállításjegyzék (korábbi nevén rendszerleíró adatbázis) módosítását is magában foglaló lépéseket tartalmaz. A beállításjegyzék helytelen módosítása azonban komoly problémákat okozhat, ezért ügyeljen az utasítások pontos betartására. A beállításjegyzékről módosítása előtt készítsen biztonsági másolatot, hogy szükség esetén visszaállíthassa azt. A beállításjegyzék biztonsági mentéséről és visszaállításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
322756 Útmutató: A rendszerleíró adatbázis biztonsági mentése, szerkesztése és visszaállítása Windows XP és Windows Server 2003 rendszerben


Ha manuálisan szeretné konfigurálni a számítógépet egy korábbi telepítő használatára, amikor a csomag fájljainak gyorsjavítási verziója nem használja az Update.exe telepítőt, hajtsa végre a következő lépéseket:
 1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a regedit parancsot a Megnyitás mezőbe, majd kattintson az OK gombra.
 2. Keresse meg a beállításjegyzékben a következő alkulcsot, és kattintson rá jobb gombbal:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer
 3. Mutasson az Új pontra, aztán kattintson a Duplaszó értékre, és a rendszer-beállítási bejegyzés elnevezéséhez írja be: QFEInstalled, majd nyomja le az ENTER billentyűt.
 4. Kattintson a jobb gombbal a QFEInstalled azonosítóra, kattintson a Módosítás parancsra, az Érték mezőbe 1 értéket beírva rendeljen a bejegyzéshez „1” értéket, végül kattintson az OK gombra.

  Megjegyzés: A rendszer-beállítási bejegyzésben szereplő „1” érték kényszeríti a frissítőcsomagban vagy az összegző biztonsági frissítőcsomagban található gyorsjavításfájlok telepítését.
 5. Telepítse a frissítőcsomagot vagy az összegző biztonsági frissítőcsomagot.
Megjegyzések
 • Az alábbi feltételek bármelyikének teljesülése esetén az összegző biztonsági frissítés telepítője nem telepít gyorsjavításokat:
  • A számítógépén telepített gyorsjavítások kiadása az MS04-004. számú frissítés után, de még az MS04-038. számú előtt történt.
  • A 873377. vagy a 889669. számú összegző frissítőcsomag nincs telepítve.
  A telepítő nem észleli az MS04-004 után, de az MS04-038 előtt telepített gyorsjavításokat. A 873377-es és 889669-es összegző frissítés egy olyan rendszer-beállítási bejegyzést hoz létre, amely a gyorsjavítások telepítésére kényszeríti a telepítőt.

  Ha feltételek teljesülnek, a gyorsjavítások telepítéséhez kövesse a jelen cikkben ismertetett kézi módszer lépéseit, majd telepítse az Internet Explorer legújabb összegző frissítését.
 • Ha a gyorsjavítást nem egy összegző frissítés részeként telepíti, előfordulhat, hogy a telepítés nem történik meg, mert a számítógépen lévőnél korábbi verziójú fájlokat próbál telepíteni. Ebben az esetben nem jelenik meg hibaüzenet. Ha az Internet Explorer legutóbb telepített összegző frissítésében nem szerepeltek ezek a gyorsjavítások, előfordulhat, hogy a számítógépen található újabb fájlok még mindig nem tartalmazzák a telepíteni kívánt gyorsjavításokat. A gyorsjavítások telepítéséhez kövesse a jelen cikkben ismertetett kézi módszer lépéseit, majd telepítse az Internet Explorer legújabb összegző frissítését.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 897225 - Utolsó ellenőrzés: 2009. szeptember 7. - Verziószám: 4.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows Internet Explorer 7
 • Microsoft Internet Explorer 6.0
Kulcsszavak: 
kbhowto kbsecurity kbexpertiseadvanced KB897225
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com