MS05-022: Et sikkerhetsproblem i MSN Messenger kan f°re til ekstern kj°ring av kode

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 896597 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Denne artikkelen er arkivert. Den tilbys "som den er" og vil ikke bli oppdatert.
Vis alt | Skjul alt
Microsoft har gitt ut sikkerhetsbulletin MS05-022. Sikkerhetsbulletinen inneholder all relevant informasjon om sikkerhetsoppdateringen. Den inneholder informasjon om filmanifest og distribusjonsalternativer. Hvis du vil vise hele sikkerhetsbulletinen, gňr du til ett av f°lgende Microsoft-webomrňder (Omrňdene kan vŠre pň engelsk):

Egenskaper

Artikkel-ID: 896597 - Forrige gjennomgang: 16. januar 2015 - Gjennomgang: 1.1
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • MSN Messenger 6.2
N°kkelord:á
kbnosurvey kbarchive kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin KB896597