MS05-022: En svaghed i MSN Messenger kan føre til fjernkørsel af programkode

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 896597 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Denne artikel er blevet arkiveret. Den vises "som den er og forefindes" og opdateres ikke længere.
Udvid alle | Skjul alle
Microsoft har udgivet sikkerhedsbulletin MS05-022, som indeholder alle relevante oplysninger vedrørende sikkerhedsopdateringen. Disse oplysninger omfatter oplysninger om filmanifest- og installationsindstillinger. Du kan finde den fuldstændige sikkerhedsbulletin på et af følgende Microsoft-websteder:

Egenskaber

Artikel-id: 896597 - Seneste redigering: 16. januar 2015 - Redigering: 1.1
Oplysningerne i denne artikel gælder:
  • MSN Messenger 6.2
Nøgleord:
kbnosurvey kbarchive kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin KB896597