MS05-028: Det finns ett säkerhetsproblem i webbklienttjänsten som möjliggör fjärrkörning av kod

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 896426 - Visa produkter som artikeln gäller.
Den här artikeln har arkiverats. Den erbjuds "i befintligt skick" och kommer inte längre att uppdateras.
Visa alla | Dölj alla
Microsoft har publicerat säkerhetsbulletinen MS05-028 med all relevant information om säkerhetsuppdateringen. däribland filmanifestinformation och distributionsalternativ. Du hittar säkerhetsbulletinen MS05-028 på följande Microsoft-webbplats:

Egenskaper

Artikel-id: 896426 - Senaste granskning: den 16 januari 2015 - Revision: 1.4
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Windows Server 2003 Datacenter Edition
  • Microsoft Windows Server 2003 Enterprise Edition
  • Microsoft Windows Server 2003 Standard Edition
  • Microsoft Windows Server 2003 Web Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition for Itanium-Based Systems
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition for Itanium-based Systems
  • Microsoft Windows XP 64-Bit Edition Version 2003
  • Microsoft Windows XP 64-Bit Edition Version 2002 SP1
  • Microsoft Windows XP Service Pack 1 på följande plattformar
    • Microsoft Windows XP Professional Edition
    • Microsoft Windows XP Home Edition
    • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
    • Microsoft Windows XP Media Center Edition
Nyckelord:
kbnosurvey kbarchive kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbwinxppresp2fix kbpubtypekc kbwinserv2003presp1fix kbwinxp64bit2003presp1fix kbhotfixserver KB896426