Installatie en overwegingen bij computers met Windows x 64 Edition

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 896334 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

INLEIDING

In dit artikel wordt beschreven hoe Microsoft Windows x 64 Edition-besturingssysteem installatieproces is gewijzigd van de installatie van Windows x 86 verwerken.

Meer informatie

Installatie en configuratie

Het installatieproces van Windows x 64 is vergelijkbaar met het installatieproces voor Windows x 86-besturingssysteem. De x 64 installatie nog steeds de benodigde bestanden gekopieerd naar de tijdelijke mappen, de computer wordt opgestart in de grafische gebruikersinterface (GUI) modus Plug en Play (PnP)-detectie en installatie uitvoert en voltooid ingesteld proces. Sommige afbeeldingen GUI-modus zijn bijgewerkt met nieuwe functies in x 64 profiel. De eindgebruiker verschijnt de installatieprocedure vrijwel hetzelfde als de installatie van Windows x 86.

De volgende lijst beschrijft de belangrijkste wijzigingen tussen het installatieproces van Windows x 64 Edition en het installatieproces voor Windows x 86:
 • Opstartdiskettes van Windows kan niet worden gebruikt om te installeren, x 64 Edition-versie van Windows Server 2003 en Windows XP Professional. Dit is omdat de kernel wordt geleverd met x 64 Edition-besturingssystemen is nu meer dan 2 MB en niet op een standaard diskette past.
 • Winnt.exe kan niet u Windows x 64 Edition installeren. Winnt.exe is niet opgenomen op de CD-ROM voor Windows x 64 Edition-installatie.
 • Het installatieproces voor x 86 32-bits besturingssystemen kan niet worden gestart vanuit de x 64 systeem besturingsomgeving. U kunt Windows XP Professional x 64 Edition uit binnen de 32-bits versie van Windows XP Professional bijvoorbeeld niet installeren.
 • De x 86-versies van Windows kunnen niet worden bijgewerkt naar de x 64 Edition-versie van Windows. Echter, Windows Server 2003 x 64 Standard Edition kan worden bijgewerkt naar Windows Server 2003 x 64 Enterprise Edition.
 • Het installatieproces voor x 64 Edition-besturingssystemen ondersteunt MS-DOS gebaseerd mechanismen. U kunt bijvoorbeeld niet Windows XP Professional x 64 Edition installeren vanaf een opdrachtprompt.
 • De indeling van de x 64 Edition-versie van Windows Server 2003 en Windows XP-installatie-cd is gewijzigd. De primaire installatiemap voor Windows x 64 Editions is de Map AMD64. Echter, de map i386 nog steeds bestaat en bevat bestanden die nodig zijn voor het installeren van het besturingssysteem Windows x 64 Edition zijn gebaseerd. Daarom voordat u kunt succes start de installatie van het besturingssysteem Windows x 64 Edition lokaal of vanaf een netwerk delen, moet u ervoor dat de map AMD64 en mappen die op de installatie-cd van Windows x 64 Edition bevinden zich zijn lokaal gekopieerd of gekopieerd naar de netwerkshare.
 • De installatie van het besturingssysteem Windows x 64 Edition zijn gebaseerd moet worden uitgevoerd door de computer starten met de installatie van Windows x 64 Edition CD-ROM of installatie van binnen een ander Windows 64-bits besturingssysteem starten systeem.
 • Het Besturingssysteem Windows x 64 Edition is momenteel niet beschikbaar als een product. Los op Windows x 64 Edition-besturingssysteem wordt alleen gedistribueerd via MSDN, Software Assurance, volume kanalen en OEM-kanalen of voor evaluatie.
 • Het besturingssysteem Windows x 64 Edition ondersteunt 'sticky' hotfixes. "Sticky" hotfixes niet overschreven of verwijderd wanneer er andere updates worden toegepast, tenzij deze updates zijn een meer recente versie dan het bestand op de computer is geïnstalleerd.
Vanwege deze wijzigingen raden we u van een schone installatie uitvoeren de Windows x 64-edities besturingssystemen vanaf de CD-ROM.

Windows x 64 Edities besturingssystemen kunnen ook worden geïmplementeerd via een installatie zonder toezicht, systeem Methoden voor het hulpprogramma voor systeemvoorbereiding (Sysprep) en Remote Installation Services (RIS). Bezoek de volgende Microsoft-website voor meer informatie over deze hulpprogramma's:
http://www.Microsoft.com/WindowsServer2003/techinfo/reskit/deploykit.mspx

Referenties

Voor meer informatie over een verwant onderwerp klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
896461'WINNT32.Foutbericht EXE is geen geldige Win32-toepassing' wanneer u het programma Winnt32.exe uitvoeren vanaf de installatie-CD voor x 64 versie van Windows

Eigenschappen

Artikel ID: 896334 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
Trefwoorden: 
kbinfo kbtshoot kbmt KB896334 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:896334

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com