A Publisher 2003 alkalmazás biztonsági frissítésének áttekintése: 2006. szeptember 12.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 894542 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A Microsoft közzétette az MS06-054-es biztonsági közleményt, amely a Microsoft Publisher 2003 biztonsági javítására vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza, beleértve a javításba foglalt fájlokkal és a telepítési lehetőségekkel kapcsolatos információt is. A biztonsági közlemény teljes szövegét a Microsoft alábbi webhelyein tekinthetik meg az otthoni felhasználók és az informatikai szakemberek: A biztonsági frissítés először az Office 2003 Service Pack 3 szervizcsomag részeként jelent meg. Az Office 2003 legújabb szervizcsomagjáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
870924 Az Office 2003 programcsomag legújabb szervizcsomagjának beszerzése

További információ

A biztonsági frissítés által javított problémák

A biztonsági frissítés a közleményben ismertetett problémák mellett a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkeiben tárgyalt problémákat is orvosolja:
917705 A Publisher 2003 programcsomagnak a Service Pack 2 szervizcsomag megjelenését követően, 2006. április 4-én kiadott gyorsjavítása (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
919737 A Publisher 2003 programcsomagnak a Service Pack 2 szervizcsomag megjelenését követően, 2006. május 24-én kiadott gyorsjavítása (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Ismert problémák

  • A frissítés telepítését követően a Publisher 2003 programban nem nyithatók meg a Microsoft Publisher 2.0-s kiadványok. Amikor ilyen fájlt próbál meg megnyitni a Publisher 2003 alkalmazásban, az alábbihoz hasonló hibaüzenet jelenik meg:
    A Publisher nem tudja megnyitni ezt a fájlt. A fájlt a Publisher egy korábbi verziójával mentették. A Publisher már nem támogatja az ezzel a verzióval mentett fájlokat.
  • Bár a számítógépen nincs telepítve a Publisher 2003 program, a Microsoft Update vagy az Office Update mégis felajánlja a jelen frissítést. Arról, hogy a program miért ajánlja fel a jelen frissítés telepítését, a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
    830335 Az Office Update a nem telepített Office-programokhoz is ajánl frissítéseket (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Információ az eltávolításhoz

A frissítés eltávolításához használja a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése segédprogramját.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 894542 - Utolsó ellenőrzés: 2007. október 8. - Verziószám: 2.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Publisher 2003
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbqfe kbsecurity kbupdate kbpubtypekc kbexpertisebeginner kboffice2003presp3fix kboffice2003sp3fix KB894542
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com