A Publisher 2003 alkalmazás biztonsági frissítésének áttekintése: 2006. szeptember 12.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 894542 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikket archiválták. A továbbiakban a tartalma már nem frissül, csak jelenlegi állapotában lesz elérhető.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A Microsoft közzétette az MS06-054-es biztonsági közleményt, amely a Microsoft Publisher 2003 biztonsági javítására vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza, beleértve a javításba foglalt fájlokkal és a telepítési lehetőségekkel kapcsolatos információt is. A biztonsági közlemény teljes szövegét a Microsoft alábbi webhelyein tekinthetik meg az otthoni felhasználók és az informatikai szakemberek: A biztonsági frissítés először az Office 2003 Service Pack 3 szervizcsomag részeként jelent meg. Az Office 2003 legújabb szervizcsomagjáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
870924 Az Office 2003 programcsomag legújabb szervizcsomagjának beszerzése

További információ

A biztonsági frissítés által javított problémák

A biztonsági frissítés a közleményben ismertetett problémák mellett a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkeiben tárgyalt problémákat is orvosolja:
917705 A Publisher 2003 programcsomagnak a Service Pack 2 szervizcsomag megjelenését követően, 2006. április 4-én kiadott gyorsjavítása (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
919737 A Publisher 2003 programcsomagnak a Service Pack 2 szervizcsomag megjelenését követően, 2006. május 24-én kiadott gyorsjavítása (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Ismert problémák

  • A frissítés telepítését követően a Publisher 2003 programban nem nyithatók meg a Microsoft Publisher 2.0-s kiadványok. Amikor ilyen fájlt próbál meg megnyitni a Publisher 2003 alkalmazásban, az alábbihoz hasonló hibaüzenet jelenik meg:
    A Publisher nem tudja megnyitni ezt a fájlt. A fájlt a Publisher egy korábbi verziójával mentették. A Publisher már nem támogatja az ezzel a verzióval mentett fájlokat.
  • Bár a számítógépen nincs telepítve a Publisher 2003 program, a Microsoft Update vagy az Office Update mégis felajánlja a jelen frissítést. Arról, hogy a program miért ajánlja fel a jelen frissítés telepítését, a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
    830335 Az Office Update a nem telepített Office-programokhoz is ajánl frissítéseket (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Információ az eltávolításhoz

A frissítés eltávolításához használja a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése segédprogramját.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 894542 - Utolsó ellenőrzés: 2015. január 16. - Verziószám: 2.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Publisher 2003
Kulcsszavak: 
kbnosurvey kbarchive kbbug kbfix kbqfe kbsecurity kbupdate kbpubtypekc kbexpertisebeginner kboffice2003presp3fix kboffice2003sp3fix KB894542
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com