Definitie van Verbindingsbeheer referenties niet in Windows XP werken

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 893609 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u een vooraf geconfigureerde connection manager pakket te gebruiken een netwerkverbinding instellen u geen verbinding maken met behulp van de voorinstelling wachtwoord.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden wanneer alle volgende voorwaarden zijn True:
 • De connection manager-pakket is gemaakt met de Administration Kit voor Verbindingsbeheer (CMAK).
 • Wanneer de connection manager-pakket is gemaakt, deIedereen deze referenties gebruikenis ingeschakeld in de ADMINISTRATION KIT VOOR VERBINDINGSBEHEER.
 • Het pakket connection manager uitvoeren op een Windows XP gebaseerde computer.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Dit probleem wilt oplossen, installeert de hotfix die wordt beschreven in dit artikel op de Windows XP-clientcomputer die u wilt uitvoeren de Connection manager-pakket op.Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

Bestandsgegevens

Het bestand heeft de Engelse versie van deze hotfix kenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Naar het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijd Zonetabblad in het besturingselement datum en tijd Deelvenster.
Windows XP 32-bits versies
  Date     Time  Version      Size   File name
  --------------------------------------------------------------
  05-Feb-2005 01:10 7.2.2600.1621   324,608 Cmdial32.dll   
  05-Feb-2005 00:55 7.2.2600.2606   343,040 Cmdial32.dll
OpmerkingEr zijn twee versies van het bestand Cmdial32.dll in de hotfix voor 32-bits versies van Windows XP. Elk van deze bestanden is specifiek voor een servicepack versie:
 • 7.2.2600.1621 worden geïnstalleerd op computers met Windows XP SP1
 • 7.2.2600.2606 worden geïnstalleerd op computers met Windows XP SP2
Windows XP 64-bits versies
  Date     Time  Version      Size   File name    Platform 
  -----------------------------------------------------------------------
  05-Feb-2005 01:08 7.2.2600.1621   754,176 Cmdial32.dll  IA-64
  05-Feb-2005 01:10 7.2.2600.1621   324,608 Wcmdial32.dll  x86

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Klik voor meer informatie de volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 893609 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbwinxpsp3fix kbfix kbbug kbmt KB893609 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:893609

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com