U ontvangt een foutbericht 'Geen Tuner beschikbaar' wanneer u live-TV kijken nadat u een USB tv-tuner aan uw computer met Windows XP Media Center Edition 2005

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 891108 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Nadat u een tv-tuner op een universal serial bus (USB)-poort op een computer met Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005, wordt het volgende foutbericht weergegeven wanneer u live-TV kijken:
Er is geen Tuner beschikbaar
Werken met Media Center geen tv-tunerkaarten geconfigureerd. Ga naar Instellingen-> TV en tv-signaal instellen.
Wanneer u Media Center opnieuw of de computer opnieuw opstart, wordt het probleem niet opgelost.

Oorzaak

Dit probleem treedt op als de tv-tuner een unieke ID voor de seriële heeft en u de tv-tuner op een andere USB-poort aangesloten wanneer u Media Center hebt geconfigureerd. In dit scenario wanneer u de tv-tuner op een andere USB-poort opnieuw Media Center geen tv-tuner.

Workaround

Gebruik een van de volgende methoden om dit probleem:
 • Tv-tuner sluit aan op de USB-poort is aangesloten wanneer u Media Center hebt geconfigureerd.
 • Voer de wizard tv-signaal instellen in Media Center opnieuw op de tv-tuner op de nieuwe USB-poort te detecteren. U doet dit als volgt:
  1. Selecteer in Media Center Instellingen.
  2. Selecteer TV.
  3. Selecteer Tv-signaal instellen.
  4. Volg de stappen in de wizard uw TV-signaal instellen.
Opmerking Sommige USB tv-tuners die opgenomen in Windows XP Media Center Edition 2004 zijn geen een unieke seriële. U kunt dit probleem kan optreden als u een van deze tv-tuners en de bijbehorende stuurprogramma met Windows XP Media Center 2005. Als uw computer is bijgewerkt naar Windows XP Media Center Edition 2005 van Microsoft Windows XP Media Center Edition 2004, kunt u mogelijk het probleem oplossen door het nieuwste stuurprogramma voor uw tv-tuner te installeren. Neem contact op met de fabrikant van uw hardware om te bepalen of een compatibel stuurprogramma voor Media Center 2005 voor uw tv-tuner bestaat.

Ga naar de volgende website voor meer informatie over de fabrikant:
http://support.Microsoft.com/gp/Vendors/en-us
Zie de sectie 'Meer informatie' voor meer informatie over dit probleem.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Technische ondersteuning voor Media Center

Omdat Microsoft Windows XP Media Center Edition geleverd bij uw hardwareapparaat of systeem is, biedt de hardwarefabrikant technische ondersteuning voor deze software. De fabrikant kan de installatie met unieke onderdelen, zoals specifieke apparaatstuurprogramma's en optionele instellingen om de prestaties van de hardware van de fabrikant hebt aangepast. Als u technische ondersteuning voor Windows XP Media Center Edition nodig hebt, neemt u rechtstreeks contact die de fabrikant van de hardware is geïnstalleerd uw fabrikant.

U kunt ook de website van Windows XP Media Center Edition product informatie de volgende Microsoft-website bezoeken:http://www.Microsoft.com/windowsxp/mediacenter/

Eigenschappen

Artikel ID: 891108 - Laatste beoordeling: zaterdag 22 september 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005
Trefwoorden: 
kbtshoot kberrmsg KB891108 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 891108

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com