Cikk azonosítója: 891090 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Word Viewer lehetővé teszi Microsoft Word-dokumentumok megtekintését és nyomtatását telepített Microsoft Word alkalmazás nélküli számítógépeken.

További információ

Word Viewer

A Word Viewer segédprogram lehetővé teszi a Word-dokumentumok megtekintését, nyomtatását és másolását Word alkalmazás nélküli számítógépeken. Ez a letölthető fájl felváltja a Word Viewer 2003 verziót és az összes korábbi Word Viewer-verziót. További információt A Word Viewer beszerzése című rész hivatkozására kattintva talál.

A Word Viewer beszerzése

A Word Viewer segédprogram a Microsoft letöltőközpontjából tölthető le a Microsoft következő webhelyéről:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=3657ce88-7cfa-457a-9aec-f4f827f20cac

Microsoft Office kompatibilitási csomag a Word, az Excel és a PowerPoint 2007-es és újabb fájlformátumaihoz

A Word, az Excel és a PowerPoint 2007-es és újabb fájlformátumaihoz készült kompatibilitási csomag lehetővé teszi Word-dokumentumok megtekintését és nyomtatását Word 2007 vagy Word 2010 alkalmazás nélküli számítógépeken. A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
923505 A Microsoft Office kompatibilitási csomag telepítése az Office 2007 programjaiból származó fájloknak az Excel, a PowerPoint és a Word korábbi verzióiban történő megnyitásához és mentéséhez

A kompatibilitási csomag beszerzése

A kompatibilitási csomagnak a Microsoft letöltőközpontjából való letöltéséhez látogassa meg a Microsoft alábbi webhelyét:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=941b3470-3ae9-4aee-8f43-c6bb74cd1466

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 891090 - Utolsó ellenőrzés: 2010. május 27. - Verziószám: 8.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Word 2007
  • Microsoft Office Word 2003
  • Microsoft Word 2002 Standard Edition
  • Microsoft Word 2000 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbopenfile atdownload kbfileawareoff2007 KB891090
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com