Meddelandet "Korrigeringsfilen kan inte installeras av tjänsten Windows Installer" visas vid försök att installera en uppdatering för Windows SharePoint Services på en dator med den ursprungliga versionen av Windows SharePoint Services

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 891060 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

Det går inte att installera en uppdatering för Microsoft Windows SharePoint Services på en dator med den ursprungliga versionen av Windows SharePoint Services. Om du försöker göra detta visas följande meddelande:
Korrigeringsfilen kan inte installeras av tjänsten Windows Installer eftersom programmet som ska uppgraderas kanske saknas eller för att korrigeringsfilen kanske är avsedd att uppdatera en annan version av programmet. Verifiera att programmet som ska uppgraderas finns på datorn och att du har rätt korrigeringsfil.

Orsak

Den ursprungliga versionen av Windows SharePoint Services har inte den inbyggda funktionen som gör det möjligt att installera uppdateringar, till exempel snabbkorrigeringar. Därför går det inte att installera en uppdatering för Microsoft Windows SharePoint Services, till exempel en snabbkorrigering, på en dator med den ursprungliga versionen av Windows SharePoint Services. Innan du installerar en uppdatering för Windows SharePoint Services måste du installera Windows SharePoint Services Service Pack 1 (SP1).

Detta villkor är ett undantag till Microsofts policy för supportlivscykel för Service Pack. Villkoret gäller endast den ursprungliga versionen av Windows SharePoint Services. Microsoft policy för supportlivscykel gäller normalt framtida Service Pack-versioner och framtida versioner av Windows SharePoint Services.

Lösning

Lös problemet genom att installera Microsoft Windows SharePoint Services Service Pack 1 (SP1). Om du vill veta mer om Windows SharePoint Services Service Pack 1 klickar du på artikelnumret nedan och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
841876 Beskrivning av Windows SharePoint Services Service Pack 1
Obs! När du distribuerar Windows SharePoint Services rekommenderar vi att Windows SharePoint Services SP1 ingår i distributionsplanen. På så vis kan du installera uppdateringar för Windows SharePoint Services i nya installationer av Windows SharePoint Services.

Mer Information

Ytterligare information om Microsofts policy för supportlivscykel finns på följande Microsoft-webbplats:
http://support.microsoft.com/lifecycle

Egenskaper

Artikel-id: 891060 - Senaste granskning: den 23 december 2004 - Revision: 1.1
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Windows SharePoint Services
Nyckelord: 
kberrmsg kbtshoot kbsetup kbprb kbdeployment kbupdateissue KB891060

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com