Du mottar meldingen "Oppgraderingsoppdateringen kan ikke installeres av Windows Installer-tjenesten" når du skal installere en Windows SharePoint Services-oppdatering på en datamaskin som kjører den opprinnelige utgivelsen av Windows SharePoint Services

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 891060 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Du kan ikke installere en Microsoft Windows SharePoint Services-oppdatering på en datamaskin som kjører den opprinnelige versjonen av Windows SharePoint Services. Når du prøver å gjøre dette, mottar du følgende melding:
Oppgraderingsoppdateringen kan ikke installeres av Windows Installer-tjenesten fordi programmet som skal oppgraderes, mangler, eller oppgraderingsoppdateringen oppdaterer kanskje en annen versjon av programmet. Kontroller at programmet som skal oppgraderes, finnes på maskinen, og at du har riktig oppdatering.

Årsak

Den opprinnelige versjonen av Windows SharePoint Services har ikke den innebygde funksjonaliteten som lar deg installere oppdateringer som for eksempel hurtigreparasjoner. Du kan derfor ikke installere en Windows SharePoint Services-oppdatering på en datamaskin som kjører den opprinnelige versjonen av Windows SharePoint Services. Før du kan installere en Windows SharePoint Services-oppdatering, må du installere Windows SharePoint Services Service Pack 1 (SP1).

Dette er et unntak fra Microsofts policy om kundestøttelevetid for oppdateringspakker. Dette gjelder bare den opprinnelige versjonen av Windows SharePoint Services. Den vanlige policyen til Microsoft om kundestøttelevetid vil gjelde for fremtidige oppdateringspakker og fremtidige versjoner av Windows SharePoint Services.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å installere Microsoft Windows SharePoint Services Service Pack 1 (SP1). Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du installerer Windows SharePoint Services Service Pack 1, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
841876 Beskrivelse av Windows SharePoint Services Service Pack 1
Obs!  Når du distribuerer Windows SharePoint Services, anbefaler vi at du inkluderer Windows SharePoint Services SP1 som en del av distribusjonsplanen. På denne måten kan du bruke Windows SharePoint Services-oppdateringer på nye installasjoner av Windows SharePoint Services.

Mer informasjon

Hvis du vil ha mer informasjon om Microsofts policy om kundestøttelevetid, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
http://support.microsoft.com/lifecycle

Egenskaper

Artikkel-ID: 891060 - Forrige gjennomgang: 23. desember 2004 - Gjennomgang: 1.1
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Windows SharePoint Services
Nøkkelord: 
kberrmsg kbtshoot kbsetup kbprb kbdeployment kbupdateissue KB891060

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com