A Windows SharePoint Services eredeti kiadását futtató számítógépeken „A Windows Installer szolgáltatás nem tudja telepíteni a frissítési csomagot” hibaüzenet jelenik meg a Windows SharePoint Services frissítése során

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 891060 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Nem telepíthető a Microsoft Windows SharePoint Services valamelyik frissítése a Windows SharePoint Services eredeti kiadását futtató számítógépeken. A telepítési kísérlet során a következő hibaüzenet jelenik meg:
A Windows Installer szolgáltatás nem tudja telepíteni a frissítési csomagot, mert valószínűleg hiányzik a frissítendő program, vagy frissítési csomag a program más verziójához készült. Ellenőrizze, hogy a frissítendő program a számítógépen van-e, és hogy a megfelelő frissítési csomagot használja-e.

Oka

A Windows SharePoint Services eredeti kiadása nem tartalmazza a legújabb frissítések – például gyorsjavítások – telepítését lehetővé tévő beépített funkciókat. Ennek következtében nem lehet telepíteni a Windows SharePoint Services frissítéseit a Windows SharePoint Services eredeti kiadását futtató számítógépeken. A Windows SharePoint Services frissítésének telepítését megelőzően telepíteni kell a Windows SharePoint Services Service Pack 1 (SP1) szervizcsomagot.

Ez a feltétel kivételt képez a Microsoft szervizcsomagokkal kapcsolatos támogatási életciklusának irányelveiben. A feltétel csak a Windows SharePoint Services eredeti kiadására vonatkozik. A Microsoft támogatási életciklusra vonatkozó szokásos irányelvei tekintendők mérvadónak a Windows SharePoint Services minden jövőbeli szervizcsomagja és verziója esetén.

A megoldás

A probléma megszüntetéséhez telepítse a Microsoft Windows SharePoint Services Service Pack 1 (SP1) szervizcsomagot. További információt a Windows SharePoint Services Service Pack 1 szervizcsomagról a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
841876 A Windows SharePoint Services Service Pack 1 szervizcsomag ismertetése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
Megjegyzés: A Windows SharePoint Services telepítése során ajánlott a Windows SharePoint Services SP1 szervizcsomag telepítését is a telepítési terv részévé tenni, mivel így telepítheti a Windows SharePoint Services frissítéseit a Windows SharePoint Services új telepítéseire.

További információ

A Microsoft támogatási életciklusáról a Microsoft alábbi webhelyén talál további információt:
http://support.microsoft.com/lifecycle

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 891060 - Utolsó ellenőrzés: 2004. december 21. - Verziószám: 1.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows SharePoint Services 2.0
Kulcsszavak: 
kberrmsg kbtshoot kbsetup kbprb kbdeployment kbupdateissue KB891060
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com