U Input Method Editor niet gebruiken wanneer u MSN Messenger in Windows XP met Service Pack 2

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 890831
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u het hoofdvenster van Microsoft MSN Messenger minimaliseren en vervolgens een op uw Microsoft Windows XP-computer met Service Pack 2 (SP2 bericht) toegepast, kunt u tekens invoeren in MSN Messenger niet IME (Input Method Editor) gebruiken. U kunt echter het toetsenbord tekens typt in MSN Messenger.

OpmerkingDeze tekens toetsenbord gegenereerd uit een Roman teken ingesteld.

Oplossing

Het volgende bestand is gedownload van het Microsoft Downloadcentrum:
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Downloaden
Het pakket KB890831 nu downloaden.
Releasedatum: 12 januari 2005

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over het downloaden van Microsoft Support-bestanden:
119591Microsoft-ondersteuningsbestanden via online services downloaden
Microsoft heeft dit bestand op virussen. Microsoft gebruikt de meest actuele software voor virusdetectie die beschikbaar was op de datum waarop het bestand werd gepost. Het bestand is opgeslagen op beveiligde servers die onbevoegde wijzigingen aan het bestand verhinderen.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Eigenschappen

Artikel ID: 890831 - Laatste beoordeling: maandag 26 september 2011 - Wijziging: 3.0
Trefwoorden: 
kbhotfixserver kbqfe atdownload kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbmt KB890831 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:890831

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com