MS05-009: A PNG képek feldolgozásának biztonsági rése puffertúlcsorduláshoz vezethet

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 890261 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása
A Microsoft közzétette az MS05-009. számú biztonsági közleményt, amely a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza. A cikk tudnivalókat tartalmaz a javításba foglalt fájlokkal és a telepítési lehetőségekkel kapcsolatban is. A biztonsági közlemény teljes szövegét a Microsoft alábbi webhelyén olvashatja. Kapcsolódó cikkek

A Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében a cikk számára kattintva további információt találhat arról, hogy miként érinti ez a biztonsági rés a Windows Media Player 9-es verzióját.
885492 A Microsoft biztonsági frissítést adott ki a Microsoft Windows Media Player 9 programhoz (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
A Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében a cikk számára kattintva további információt találhat arról, hogy miként érinti ez a biztonsági rés a Windows Messenger programot.
887472 A Microsoft biztonsági frissítést adott ki a Microsoft Windows Messenger programhoz (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 890261 - Utolsó ellenőrzés: 2007. december 6. - Verziószám: 1.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows Media Player 9 Series
  • Microsoft Windows Messenger 5.0
  • MSN Messenger 6.2
  • MSN Messenger 6.1
  • Microsoft Windows Millennium Edition
  • Microsoft Windows 98 Second Edition
  • Microsoft Windows 98 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin KB890261
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com