MS05-008: Et sikkerhetsproblem i Windows-grensesnitt kan tillate ekstern kjøring av kode

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 890047 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Denne artikkelen er arkivert. Den tilbys "som den er" og vil ikke bli oppdatert.
Vis alt | Skjul alt
Microsoft har gitt ut sikkerhetsbulletin MS05-008. Sikkerhetsbulletinen inneholder all relevant informasjon om sikkerhetsoppdateringen. Den inneholder informasjon om filmanifest og distribusjonsalternativer. Hvis du vil vise hele sikkerhetsbulletinen, går du til følgende Microsoft-webområde:

Egenskaper

Artikkel-ID: 890047 - Forrige gjennomgang: 16. januar 2015 - Gjennomgang: 1.5
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
  • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Standard Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, 64-Bit Datacenter Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
  • Microsoft Windows XP 64-Bit Edition Version 2003
  • Microsoft Windows XP 64-Bit Edition Version 2002
  • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Premium Edition
  • Microsoft Windows XP 64-Bit Edition Version 2002 SP1
  • Microsoft Windows XP Home Edition SP1
  • Microsoft Windows XP Home Edition SP2
  • Microsoft Windows XP Professional SP1
  • Microsoft Windows XP Professional SP2
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005
  • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
  • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server SP3
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server SP4
  • Microsoft Windows 2000 Service Pack 3
  • Microsoft Windows 2000 Datacenter Server
  • Microsoft Windows 2000 Service Pack 3
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows 2000 Service Pack 3
  • Microsoft Windows 2000 Service Pack 4
  • Microsoft Small Business Server 2000 Standard Edition
Nøkkelord:
kbnosurvey kbarchive kbqfe kbhotfixserver kbwinxppresp3fix kbsecurity kbsecbulletin kbsecvulnerability kbbug kbfix kbwinserv2003presp1fix kbwin2000presp5fix kbwinnt400presp7fix KB890047