Javítás: Frissítés a WMV-fájlok Windows Media Player 10 programban történő lejátszásakor használatos DirectX Video Acceleration (DXVA) szolgáltatás bekapcsolásához

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 888656 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

Jelen frissítés lehetővé teszi a Microsoft DirectX Video Acceleration (DXVA) szolgáltatás használatát a Microsoft Windows Media Player 10 szoftverben lejátszott Microsoft Windows Media Video (WMV) tartalmak számára, ha a számítógépen a szolgáltatást támogató videokártya-illesztő található.

A megoldás

Információ a gyorsjavításról

A Microsoft közzétett egy támogatott gyorsjavítást, de az csak a jelen cikkben ismertetett probléma megoldására alkalmas. Csak olyan rendszereken telepítse a gyorsjavítást, melyeken találkozott ezzel a problémával. A gyorsjavítás további tesztelésen mehet keresztül, ezért a Microsoft azt javasolja, hogy amennyiben a probléma nem érinti súlyosan, várja meg a következő kiadást, amely tartalmazni fogja ezt a gyorsjavítást.

A probléma azonnali megoldása és a javítás beszerzése érdekében lépjen kapcsolatba a Microsoft terméktámogatási szolgálatával. A Microsoft terméktámogatási szolgáltatások telefonszámainak teljes listáját és a támogatási költségekre vonatkozó információkat a Microsoft következő webhelyén találja:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Megjegyzés: Bizonyos esetekben – amennyiben a Microsoft támogatási szakembere megállapítja, hogy egy adott frissítés megoldja a szóban forgó problémát – a telefonos támogatásért felszámított díjak elengedhetők. A szokásos támogatási díjak terhelik a tanácsadó szolgálatnak feltett további kérdéseket, valamint a nem a kérdéses frissítésre vonatkozó problémákat.

Előfeltételek

Jelen gyorsjavítás alkalmazásához telepítenie kell a Microsoft Tudásbázis 891122-es számú cikkében ismertetett frissítést. További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
891122Frissítés a Windows Media Digital Rights Management-támogatású lejátszók számára (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Információ a gyorsjavítás letöltéséről

A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontból:
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A WindowsMedia10-KB888656-x86-Global-ENU.exe csomag letöltése

A Microsoft terméktámogatási fájljainak letöltéséről további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A Microsoft a fájl ellenőrzéséhez a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb víruskereső szoftvert használta. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.

Fájlinformációk

A gyorsjavítás angol verziója a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja az egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformációk megtekintése során ezen adatok helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes idő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
  Dátum    Idő  Verziószám   Méret  Fájlnév
  -------------------------------------------------------
  2005.04.30. 21:00 10.0.0.3923 5 533 696 Wmp.dll     
  2005.04.30. 21:23 10.0.0.3923 2 374 392 Wmvcore.dll   
  2005.04.30. 21:23 10.0.0.3923  900 856 Wmvdmod.dll

Állapot

A Microsoft megerősítette a probléma létezését a cikk elején felsorolt Microsoft-termékekben.

További információ

Megjegyzés: Ez a javítás az alábbi feltételek teljesülése esetén biztosít DXVA-támogatást:
 • A grafikus kártyának támogatnia kell a jelen DXVA-frissítést. További információért és a DXVA-támogatású illesztőprogram beszerzéséhez lépjen kapcsolatba az illesztőprogram gyártójával.
 • Telepítenie kell a 891122-es számú gyorsjavítást. További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
  891122 Frissítés a Windows Media Digital Rights Management-támogatású lejátszók számára (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
 • A tartalom formátuma kötelezően 720x1080 képpontos felbontású WMV-HD (Windows Media Video High Definition), frissítési sebessége pedig nem haladhatja meg a 30 képkockát másodpercenként.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 888656 - Utolsó ellenőrzés: 2005. szeptember 6. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows Media Player 10
Kulcsszavak: 
kbfix KB888656
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com