Een Office-hotfix niet installeren of bestanden bijwerken

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 888404
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een hotfix voor Microsoft Office XP of Microsoft Office 2003 hotfix op een Microsoft Windows XP installeert Service Pack 2 (SP2)-computers, de hotfix niet installeren of bestanden bijwerken.

Notities
 • Kan er geen foutberichten of aanduidingen in de gebeurtenis logboekbestand dat tonen niet de hotfix hebt geïnstalleerd. In plaats daarvan de gebeurtenis logboekbestand en het uitgebreide logboekbestand mogelijk de hotfix geïnstalleerd juist.
 • Wanneer u een post-SP3 hotfix van Office XP installeert op een computer waarop Microsoft Windows XP Service Pack 1 (SP1) of eerdere versies de hotfix installeert correct en bestanden bijgewerkt.
 • Dit probleem treedt op met de meeste Office XP post-SP3 en Hotfixes voor Office 2003. Sommige post-SP3-hotfixes voor Office XP en Office 2003-hotfixes installeren en bestanden bijwerken verwacht. Kan er geen manier om te zien of de hotfix hebt geïnstalleerd dan correct door het bepalen van de versie van de geïnstalleerde bestanden.
 • Dit kan invloed hebben op hotfixes voor Visio en Project ook.

Oplossing

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

Vereisten

Er zijn geen vereisten voor deze hotfix installeren.

Opnieuw opstarten

U hoeft niet uw computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen later hotfixes.

Extra hotfix notities

Nadat u deze hotfix voor Windows XP SP2 installeert, moet u mogelijk verwijderen en opnieuw installeren van de post-SP3-hotfixes voor Office XP geïnstalleerd op uw computer. Hierdoor zal zorgen hotfixes goed zijn geïnstalleerd en dat de bestanden zijn bijgewerkt.

Informatie over hotfix-bestanden

Het bestand heeft de Engelse versie van deze hotfix kenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in coordinated universal time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Naar het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijd Zonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Date     Time  Version       Size File name
  -------------------------------------------------------
  06-Nov-2004 01:02 3.0.3790.2550 2,804,224 Msi.dll

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Klik voor meer informatie de volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om Microsoft Software-Updates te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 888404 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbwinxppresp3fix kbfix kbbug kbmt KB888404 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:888404

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com