Hard disk volumul monitorizarea poate opri în Windows XP

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 888402 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Când utilizați software-ul existent sau aplicații particularizate pentru a monitoriza volumele de hard disk pe computer, monitorizarea poate opri, și următorul eveniment pot fi înregistrate în Jurnalul de sistem:


ID eveniment: 1
Sursa: SR
Symbolicname: EVMSG_DISABLED VOLUMUL
Descriere: "filtru systemrestore întâlnite neașteptate eroare 0xc000000d în timp ce file_name fișier pe volume_name volumul de prelucrare. Ea a oprit volumul de monitorizare."


NotăÎn unele cazuri, pot fi afișate hexazecimală cod 0c000007f.

REZOLUȚIE

O remediere rapidă acceptate este disponibil de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinată corectării numai problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pe sistemele care întâmpină această problemă anume. Această remediere rapidă ar putea primi încercări suplimentare. Prin urmare, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea actualizare software care conține această remediere rapidă.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „Hotfix „descărcare disponibilă în partea de sus a acestui articol din baza de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, contactați Microsoft Customer Service și asistență pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau dacă orice de depanare sunt necesare, trebuie să creați o solicitare de imagini separate. Costurile uzuale de sprijin va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă a numerelor de telefon ale Microsoft Customer Service și asistență sau pentru a crea o cerere separată de serviciu, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă "Hotfix formularul „descărcare disponibilă afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă. Engleză versiune a acestui remediu rapid are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai recente) care sunt listate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt prezentate în ora universală coordonată (UTC). Când vizualizați informațiile de fișier, Aceasta este convertită la ora locală. Pentru a afla diferența între universal și cel local timp, utilizarea Fus orar fila din instrumentul dată și oră din Panoul de control.
  Date     Time  Version      Size File name
  ------------------------------------------------------
  17-Nov-2004 23:25 5.1.2600.2567 239,104 Srrstr.dll    
  17-Nov-2004 23:25 5.1.2600.2567 171,008 Srsvc.dll    

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
824684Descrierea terminologie standard care este utilizat pentru a descrie actualizările software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 888402 - Ultima examinare: 15 ianuarie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbwinxpsp3fix kbwinxppresp3fix kbfix kbbug kbmt KB888402 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:888402

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com