Bizonyos bővítmények nem szerepelnek a Windows XP Service Pack 2 alapú számítógépen található Internet Explorer böngésző Bővítmények kezelése párbeszédpaneljén

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 888240 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

A Microsoft Internet Explorer böngésző Eszközök menüjéből elérhető Bővítmények kezelése párbeszédpanelen előfordulhat, hogy nem szerepel valamennyi telepített bővítmény, így bizonyos esetekben a letiltani kívánt bővítmény kijelölése nem lehetséges.

Oka

A problémát az okozza, hogy bizonyos bővítmények a telepítés során egy olyan jelzőt állítanak be a rendszerleíró adatbázisban, amely meggátolja az adott bővítmény Bővítmények kezelése párbeszédpanelről történő kezelését.

A megoldás

Letöltési információ

A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontból:


A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A WindowsXP-KB888240-x86-ENU.exe csomag letöltése A Microsoft terméktámogatási fájljainak letöltéséről további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A Microsoft a fájl ellenőrzéséhez a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb víruskereső szoftvert használta. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.

Fájlinformáció

A gyorsjavítás angol nyelvű verziója a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja az egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformáció megtekintése során ezeket az adatokat helyi időre konvertálja a program. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
  Dátum    Idő  Verzió      Méret  Fájlnév
  ---------------------------------------------------------
  2004.10.25. 23:30 6.0.2900.2538   55 808 Extmgr.dll    
 

Állapot

A Microsoft megerősítette a hiba létezését a jelen cikk érintett programokat felsoroló részében megjelölt Microsoft-termékekben.

További információ

További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 888240 - Utolsó ellenőrzés: 2007. augusztus 24. - Verziószám: 3.4
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbqfe atdownload kbwinxppresp3fix kbwinxpsp3fix KB888240
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com