Välkomstmusiken och -filmen spelas inte upp i guiden Microsoft Out-of-Box Experience om du har distribuerat Windows XP Service Pack 2 med en Sysprep-avbildning

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 888239 - Visa produkter som artikeln gäller.
Den här artikeln har arkiverats. Den erbjuds "i befintligt skick" och kommer inte längre att uppdateras.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

Välkomstmusiken och -filmen (Title.wma och Intro.wmv) spelas inte upp i guiden Microsoft Out-of-Box Experience när Windows XP Service Pack 2 (SP2) har installerats via en Sysprep-avbildning som innehåller Microsoft Windows Media Player 10. (Filen Intro.wmv har titeln "testa xp".)

Lösning

Lös problemet genom att hämta denna snabbkorrigering och återskapa Sysprep-avbildningen med snabbkorrigeringsfilen.

En snabbkorrigering som stöds är tillgänglig från Microsoft. Den är emellertid endast avsedd att åtgärda det problem som beskrivs i artikeln. Använd den bara på datorer där detta problem uppstår. Snabbkorrigeringen kan komma att testas igen. Om ditt arbete inte störs alltför mycket av detta problem, rekommenderar vi att du väntar på nästa programuppdatering som innehåller den här snabbkorrigeringen.

Om snabbkorrigeringen är tillgänglig för hämtning anges detta högst upp i denna artikel. Annars kontaktar du Microsoft Support för att få snabbkorrigeringen.

Obs! Om det uppstår ytterligare problem eller krävs felsökning, måste du kanske skapa en särskild serviceförfrågan. Normala supportavgifter tas ut för ytterligare supportfrågor och problem som inte gäller den aktuella snabbkorrigeringen. En fullständig lista över telefonnummer till Microsoft Support finns på följande Microsoft-webbplats:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Obs! Samtliga språk som snabbkorrigeringen är tillgänglig för visas i en lista. Om ditt språk inte finns med i listan beror det på att ingen snabbkorrigering är tillgänglig för språket.

Den engelska versionen av den här snabbkorrigeringen har filattributen som visas i följande tabell (eller senare). Datum och tider för dessa filer anges i UTC-tid (Coordinated Universal Time). Innan du läser filinformationen konverteras den till lokal tid. Du kan se skillnaden mellan UTC-tid och lokal tid på fliken Tidszon i verktyget Datum och tid på Kontrollpanelen.
  Datum    Tid  Version      Storlek Filnamn
  --------------------------------------------------------------
  25-nov-2004 00:31 5.1.2600.2572   563,200 Msobmain.dll   

Workaround

Undvik problemet genom att förinstallera Windows Media Player 9 på Sysprep-avbildningen och uppgradera sedan till Windows Media Player 10 när guiden Out-Of-Box-Experience har körts klart. Mer information om hur du installerar Windows Media Player 10 finns på följande Microsoft-webbplats:
http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/download

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna som nämns i avsnittet "Gäller" i den här artikeln.

Mer Information

Om du vill veta mer klickar du på artikelnumret nedan och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
824684 Standardterminologi för beskrivning av Microsoft-programuppdateringar

Egenskaper

Artikel-id: 888239 - Senaste granskning: den 16 januari 2015 - Revision: 4.1
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Windows Media Player 10 på följande plattformar
  • Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (SP2)
  • Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (SP2)
Nyckelord: 
kbnosurvey kbarchive kbautohotfix kbwinxpsp3fix kbwinxppresp3fix kbfix kbbug kbqfe kbhotfixserver KB888239

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com