Alkumusiikkia ja -videota ei toisteta ohjatun Out-Of-Box Experience -toiminnon aikana sen jälkeen, kun Windows XP Service Pack 2:n jakelua varten on käytetty Sysprep-vedosta

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 888239 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Oire

Kun käytät Sysprep-apuohjelmaa Microsoft Windows Media Player 10:n sisältävän Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) -vedoksen jakeluun, Windowsin aloitusmusiikkia (Title.wma) ja Windows XP:n videota (Intro.wmv) ei toisteta ohjatun Out-Of-Box Experience -toiminnon aikana. (Intro.wmv-tiedoston otsikko on "test xp".)

Ratkaisu

Voit korjata tämän ongelman lataamalla tämän hotfix-korjauksen ja muodostamalla sitten Sysprep-vedoksen uudelleen niin, että vedos sisältää hotfix-korjauksen.

Tuettu hotfix-korjaus on saatavana Microsoftilta. Tämä hotfix-korjaus on kuitenkin tarkoitettu korjaamaan vain tässä artikkelissa kuvattu ongelma. Asenna tämä hotfix-korjaus vain järjestelmiin, joissa ilmenee tämä tietty ongelma. Tämä hotfix-korjaus saatetaan testata vielä perusteellisemmin. Jos ongelma ei ole vakava, Microsoft suosittelee odottamaan seuraavaa ohjelmistopäivitystä, joka sisältää tämän hotfix-korjauksen.

Jos hotfix-korjaus on ladattavissa, tämän Knowledge Base -tietokannan artikkelin yläosassa on hotfix-latauksen saatavuudesta kertova osa. Jos kyseistä osaa ei ole, ota yhteyttä Microsoftin asiakaspalveluun ja tukeen, jotta saat hotfix-korjauksen.

Huomautus Saatat joutua luomaan erillisen palvelupyynnön, jos ilmenee muita ongelmia tai jos on tehtävä vianmääritystoimia. Tavalliset tukikustannukset pätevät lisäkysymyksiin ja ongelmiin, jotka eivät liity tähän tiettyyn hotfix-korjaukseen. Jos haluat tarkastella täydellistä luetteloa Microsoftin asiakaspalvelun ja tuen puhelinnumeroista tai luoda erillisen palvelupyynnön, käy seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Huomautus Hotfix-latauksen saatavuudesta kertovassa osassa näkyvät kieliversiot, joille hotfix-korjaus on saatavana. Jos et näe kieliversiotasi, hotfix-korjausta ei ole saatavana kyseiselle kieliversiolle.

Tämän hotfix-korjauksen englanninkielisessä versiossa on seuraavassa taulukossa luetellut tiedostomääritteet (tai uudemmat). Tiedostojen päivämäärät ja kellonajat ovat UTC (Coordinated Universal Time) -ajan mukaisia. Kun tarkastelet tiedoston tietoja, sen aika muunnetaan paikalliseksi ajaksi. Voit selvittää UTC-ajan ja paikallisen ajan välisen eron Ohjauspaneelin Päivämäärä ja aika -työkalun Aikavyöhyke-välilehdessä.
  Päiväys  Aika    Versio   Koko   Tiedostonimi
  --------------------------------------------------------------
  25.11.2004 00:31 5.1.2600.2572   563,200 Msobmain.dll   

Workaround

Voit kiertää tämän ongelman esiasentamalla Windows Media Player 9:n Sysprep-vedokseen ja päivittämällä Windows Media Player 10:ksi sen jälkeen, kun ohjattu Out-Of-Box Experience -toiminto on päättynyt. Lisätietoja Windows Media Player 10:n asentamisesta on seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/download

Tila

Microsoft on vahvistanut, että tämä ongelma esiintyy artikkelin alussa luetelluissa Microsoftin tuotteissa.

Enemmän tietoa

Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
824684 Microsoftin ohjelmistopäivitystiedoissa käytettävien vakiotermien kuvaus

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 888239 - Viimeisin tarkistus: 1. joulukuuta 2008 - Versio: 4.1
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Windows Media Player 10 seuraavilla käyttöjärjestelmillä
  • Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (SP2)
  • Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (SP2)
Hakusanat: 
kbautohotfix kbwinxpsp3fix kbwinxppresp3fix kbfix kbbug kbqfe kbhotfixserver KB888239

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com