WWW-sivun tekstin koko muuttuu odottamattomalla tavalla Internet Explorer 6:ssa

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 887800 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Tärkeää Tässä artikkelissa käsitellään rekisterin muokkaamista. Muista varmuuskopioida rekisteri ennen sen muokkaamista. Varmista myös, että osaat palauttaa rekisterin ongelmatilanteessa. Lisätietoja rekisterin varmuuskopioimisesta, palauttamisesta ja muokkaamisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
256986 Microsoft Windowsin rekisterin kuvaus
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Oire

Muutat WWW-sivun tekstin kokoa Microsoft Internet Explorer 6 Service Pack 1:ssä (SP1) pienemmäksi tai suuremmaksi. Valitse esimerkiksi Näytä-valikosta Tekstin koko ja valitse sitten Pienin. Kun olet napsauttanut WWW-sivun linkkiä tai kaksoisnapsauttanut WWW-sivun tekstiä, WWW-sivun teksti saattaa odottamatta muuttua normaaliksi.

Syy

Tämä ongelma saattaa ilmetä, kun molemmat seuraavista ehdoista toteutuvat:
  • WWW-sivun koodaus on UTF-8.
  • Napsautat WWW-sivun linkkiä, ja kun Tiedostojen lataaminen -valintaikkuna tulee näyttöön, valitset Peruuta.

Ratkaisu

Hotfix-korjauksen tiedot

Tuettu hotfix-korjaus on saatavana Microsoftilta. Tämä hotfix-korjaus on kuitenkin tarkoitettu korjaamaan vain tässä artikkelissa kuvattu ongelma. Asenna tämä hotfix-korjaus vain järjestelmiin, joissa ilmenee tämä tietty ongelma. Tämä hotfix-korjaus saatetaan testata vielä perusteellisemmin. Jos ongelma ei ole vakava, Microsoft suosittelee odottamaan seuraavaa ohjelmistopäivitystä, joka sisältää tämän hotfix-korjauksen.

Jos hotfix-korjaus on ladattavissa, tämän Knowledge Base -tietokannan artikkelin yläosassa on hotfix-latauksen saatavuudesta kertova osa. Jos kyseistä osaa ei ole, ota yhteyttä Microsoftin asiakaspalveluun ja tukeen, jotta saat hotfix-korjauksen.

Huomautus Saatat joutua luomaan erillisen palvelupyynnön, jos ilmenee muita ongelmia tai jos on tehtävä vianmääritystoimia. Tavalliset tukikustannukset pätevät lisäkysymyksiin ja ongelmiin, jotka eivät liity tähän tiettyyn hotfix-korjaukseen. Jos haluat tarkastella täydellistä luetteloa Microsoftin asiakaspalvelun ja tuen puhelinnumeroista tai luoda erillisen palvelupyynnön, käy seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Huomautus Hotfix-latauksen saatavuudesta kertovassa osassa näkyvät kieliversiot, joille hotfix-korjaus on saatavana. Jos et näe kieliversiotasi, hotfix-korjausta ei ole saatavana kyseiselle kieliversiolle.

Edellytykset

Sinulla on oltava Internet Explorer 6 Service Pack 1 asennettuna, jotta voit asentaa tämän hotfix-korjauksen.

Saat lisätietoja Internet Explorer 6 Service Pack 1:n hankkimisesta napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
328548 Internet Explorerin 6:n uusimman Service Pack -päivityspaketin hankkiminen

Uudelleenkäynnistystiedot

Tietokonetta ei tarvitse käynnistää uudelleen tämän hotfix-korjauksen asentamisen jälkeen.

Hotfix-korjauksen korvaamistiedot

Mikään muu hotfix-korjaus ei korvaa tätä hotfix-korjausta.

Rekisterin tiedot

Voit ottaa tämän hotfix-korjauksen käyttöön seuraavasti.

Varoitus Rekisterieditorin virheellinen käyttö saattaa aiheuttaa vakavia ongelmia, joiden vuoksi käyttöjärjestelmä on ehkä asennettava uudelleen. Microsoft ei takaa, että virheellisestä Rekisterieditorin käyttämisestä johtuvat ongelmat voidaan ratkaista. Käytät Rekisterieditoria omalla vastuullasi.
  1. Sulje Internet Explorer.
  2. Napsauta Käynnistä-painiketta, valitse Suorita, kirjoita regedit ja valitse sitten OK.
  3. Etsi seuraava rekisterin aliavain ja valitse se napsauttamalla sitä:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\FeatureControl
  4. Kun olet valinnut vaiheessa 3 määritetyn aliavaimen, valitse Muokkaa-valikosta Uusi ja valitse sitten Avain.
  5. Kirjoita FEATURE_PERSISTENT_USER_FONT_SIZE_KB887800 ja paina sitten ENTER-näppäintä.
  6. Kun FEATURE_PERSISTENT_USER_FONT_SIZE_KB887800-aliavain on valittuna, valitse Muokkaa-valikosta Uusi ja valitse sitten DWORD-arvo.
  7. Kirjoita Iexplore.exe ja paina sitten ENTER-näppäintä.
  8. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Iexplore.exe-kohtaa ja valitse sitten Muokkaa.
  9. Kirjoita Arvon data -ruutuun 1 ja valitse sitten OK.
  10. Sulje Rekisterieditori.

Tiedostojen tiedot

Tämän hotfix-korjauksen englanninkielisessä versiossa on seuraavassa taulukossa luetellut tiedostomääritteet (tai uudemmat). Tiedostojen päivämäärät ja kellonajat ovat UTC (Coordinated Universal Time) -ajan mukaisia. Kun tarkastelet tiedoston tietoja, sen aika muunnetaan paikalliseksi ajaksi. Voit selvittää UTC-ajan ja paikallisen ajan välisen eron Ohjauspaneelin Päivämäärä ja aika -työkalun Aikavyöhyke-välilehdessä.
   Päiväys   Aika       Versio      Koko     Tiedostonimi
   --------------------------------------------------------
   2.3.2005  11:23  6.0.2800.1500  2,702,848  Mshtml.dll

Tila

Microsoft on vahvistanut, että tämä ongelma esiintyy Microsoft Internet Explorer 6:ssa.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 887800 - Viimeisin tarkistus: 1. joulukuuta 2008 - Versio: 2.2
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1 seuraavilla käyttöjärjestelmillä
    • Microsoft Windows XP Professional
    • Microsoft Windows XP Home Edition
    • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
    • Microsoft Windows 2000 Server
    • Microsoft Windows Millennium Edition
    • Microsoft Windows 98 Second Edition
Hakusanat:
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbie600sp2fix kbie600presp2fix kbfix kbbug KB887800