ID articol: 887742 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Un computer care execută Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2), Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005 sau Microsoft Windows Server 2003 se oprește în mod neașteptat. În plus, următorul mesaj de eroare Stop apare pe un ecran albastru:
Stop 0x05 (INVALID_PROCESS_ATTACH_ATTEMPT)
Notă Caracteristicile Windows XP SP2 și componente sunt incluse în Windows XP Tablet PC Edition 2005.

CAUZĂ

Această problemă apare deoarece o eroare codificare din fișierul Http.sys provoacă deteriorare de stivă. Această problemă apare dacă următoarele condiții sunt adevărate:
 • Driverele de filtru TDI sunt instalate pe computer. Driverele de filtru TDI sunt de regulă instalate de antivirus sau programe paravan de protecție.
 • Instalat driverele de filtru TDI returnează STATUS_PENDING la Cererea TDI_SET_EVENT_HANDLER I/O, astfel încât apelul este procesat ca o APC asincron.
O eroare de codificare din fișierul Http.sys poate provoca deteriorare de stivă când Driverul de filtru TDI termină procesarea cererii TDI_SET_EVENT_HANDLER I/O asincron pe un fir diferit. Stivă pentru firul original este suprascrise când se prelucrează cererea I/O. Acest lucru provoacă Stop mesaj de eroare.

Notă Această problemă nu se produce cu versiunea lansată originală de Windows XP sau cu Windows XP Service Pack 1 (SP1).

REZOLUȚIE

Windows XP

Pentru a rezolva această problemă în Windows XP SP2, descărcați și actualizare a instala 887742 pentru Windows XP.

The următorul fișier este disponibil pentru descărcare de la Microsoft Download Centru:
Reduceți imagineaMăriți imaginea
Download
Descărcați 887742 pentru Windows XP pachet acum.
Data lansării: Noiembrie 2004

Pentru mai multe informații despre modul de descărcare Microsoft acceptă fișierele, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
119591 Cum se obțin fișierele suport Microsoft de la serviciile online
Microsoft a scanat acest fișier pentru a detecta viruși. Microsoft utilizează cele mai recente software de detectare a virusului care era disponibil la data la care dosarul a fost înregistrată. Fișierul este stocat pe servere securizate care ajută la prevenirea modificărilor neautorizate la fișierul.

Windows Server 2003

Pentru a rezolva această problemă în Windows Server 2003, obțineți Windows Server 2003 Service Pack 1 (SP1). Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
889100Cum se obține ultimul service pack pentru Windows Server 2003

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Windows XP

Această problemă a fost rezolvată în actualizarea 887742 pentru Windows XP.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Informații despre fișier

Versiunea în limba engleză a acestei actualizări are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai recente) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt enumerate în timp Universal coordonat (TUC). Când vizualizați informațiile de fișier, acesta este convertit la ora locală. Pentru a afla diferența între timpul local și UTC, utilizați Fus orar fila din elementul dată și oră din panoul de Control.
  Date     Time  Version    Size   File name Platform
  ---------------------------------------------------------------
  08-Oct-2004 15:18 5.1.2600.2525 262,400 Http.sys  x86

Proprietă?i

ID articol: 887742 - Ultima examinare: 13 ianuarie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbhotfixserver atdownload kbtshoot kbprb kbmt KB887742 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:887742

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com