Afsluiten duurt langer dan verwacht op een computer met Windows Small Business Server 2003

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 887539 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een Microsoft Windows Small Business Server afsluiten 2003-computer de afsluitprocedure duurt langer dan verwacht om voltooien.

Oorzaak

Wanneer u Windows Small Business Server afsluiten 2003 gebaseerde computer de Active Directory-service wordt afgesloten bij het tegelijkertijd de services van Microsoft Exchange Server wordt afgesloten. Daarom, Active Directory beschikbaar wanneer de Exchange Server-services worden afgesloten.

Voor bijvoorbeeld dit probleem veroorzaakt Exchange Directory Access-service (DSAccess) zoeken uit te en retourneren fouten. Bovendien de DSAccess zoekt slaapstand en opnieuw opstarten meerdere malen. Daarom services de Exchange-Server die wachten op de DSAccess te voltooien zoekopdrachten worden vertraagd.

Oplossing

Dit probleem wilt oplossen, installeert u Windows Small Business Server 2003 Service Pack 1 (SP1). U kunt Windows Small Business Server 2003 SP1 downloaden de volgende Microsoft-website:
Na installatie van Windows Small Business Server 2003 SP1 Exchange Server-services gebruikmaken van de nieuwe shutdown kennisgeving controle van Active Directory. Bovendien het volgende probleem treedt op bij het afsluiten van een Windows Small Business Server 2003 gebaseerde computer:
  • De Exchange Server-services worden gewaarschuwd wanneer Active Directory wilt afsluiten.
  • Active Directory niet wordt afgesloten totdat de Exchange-Server services hun afhankelijkheid van Active Directory kunnen verwijderen.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Klik voor meer informatie de de volgende artikelnummers om de artikelen in de Microsoft Knowledge Base:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven
817903Nieuw naamgevingsschema voor software-updatepakketten voor Exchange Server
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 887539 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Premium Edition
  • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbfix kbbug kbhotfixserver kbqfe kbmt KB887539 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:887539

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com