U kunt software-updates voor Internet Explorer niet ongedaan maken op Windows NT 4.0 Terminal Server Edition

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 887479 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

U kunt de installatie van software-updates voor Microsoft Internet Explorer op een computer waarop Microsoft Windows NT 4.0 Service Pack 6a (SP6a) Terminal Server Edition wordt uitgevoerd, niet ongedaan maken.

Workaround

Ga als volgt te werk om dit probleem te omzeilen:
 1. Schakel over naar de installatiemodus op de terminalserver. Ga hiervoor als volgt te werk:
  1. Klik op Start, vervolgens op Uitvoeren, typ cmd en klik op OK.
  2. Typ change user /install en druk op ENTER.
 2. Maak de installatie van de software-update voor Internet Explorer ongedaan aan de hand van de aanwijzingen in de documentatie voor de software-update.
 3. Keer terug naar de uitvoeringsmodus op de terminalserver. Ga hiervoor als volgt te werk:
  1. Klik op Start, vervolgens op Uitvoeren, typ cmd en klik op OK.
  2. Typ change user /execute en druk op ENTER.
  Opmerking U hoeft deze stap niet uit te voeren als bij stap 2 wordt gevraagd de terminalserver opnieuw op te starten. Wanneer u de terminalserver opnieuw opstart, bevindt deze zich automatisch in de uitvoeringsmodus.

Meer informatie

De standaardmodus van terminalserver voor Windows NT 4.0 is de uitvoeringsmodus. Wanneer u de computer opstart, wordt de server gestart in de uitvoeringsmodus. Wanneer de server zich in de uitvoeringsmodus bevindt, wordt de terminalserver per gebruiker uitgevoerd. In de uitvoeringsmodus wordt gerekend op veel gelijktijdige gebruikerssessies die apart moeten worden gehouden, met inbegrip van de gebruikerssessie op de systeemconsole. Iedere gebruiker heeft bijvoorbeeld een map Windows en een map Windows\System waartoe andere gebruikers geen toegang hebben. Als een toepassing in de uitvoeringsmodus de locatie van de systeemhoofdmap aanvraagt, wordt het pad naar de Windows-map van de gebruiker geretourneerd in plaats van het pad naar de systeemhoofdmap van de terminalserver. Dit volstaat voor het gebruik van toepassingen, maar niet voor het installeren of verwijderen van toepassingen of het verwijderen van software-updates voor Internet Explorer. Daarom worden software-updates voor Internet Explorer niet correct verwijderd in de uitvoeringsmodus.

In de installatiemodus gedraagt de terminalserver zich meer als een normale Windows NT 4.0-server waarop u een toepassing of software-update installeert of verwijdert voor alle gebruikers. Daarom moet u overschakelen naar de installatiemodus wanneer u de installatie van een software-update voor Internet Explorer ongedaan wilt maken.

Eigenschappen

Artikel ID: 887479 - Laatste beoordeling: maandag 22 november 2004 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 Service Pack 1op de volgende platformen
  • the operating system: Microsoft Windows NT Server 4.0 Terminal Server Edition
Trefwoorden: 
kbtshoot kbsecurity KB887479

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com