IPv6-global unicast-adres is niet toegewezen aan uw computer nadat u Windows XP Service Pack 2

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 886530
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Nadat u Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) installeert en u de computer start, de computer is een Microsoft Internet Protocol versie 6 (IPv6) toegewezen global unicast-adres.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat het stuurprogramma Ipv6.sys Windows Firewall routeradvertisement ICMPv6-pakketten van een router kan niet worden verwerkt wanneer u de computer eerst opnieuw na het installeren van Windows XP SP2.

Workaround

U kunt dit probleem omzeilen het IPv6-adres vernieuwen. U doet dit als volgt:
  1. Klik opStart, klik opUitvoeren, typcmd, en klik vervolgens opOK.
  2. Typ bij de opdrachtpromptIPv6 vernieuwenen druk op ENTER.
  3. Nadat de opdracht is voltooid, typt uafsluitenbij de opdrachtprompt en druk op ENTER om het opdrachtpromptvenster te sluiten.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

Voor meer informatie over Internet Protocol versie 6, inclusief informatie over het installeren of verwijderen, klikt u opStart, klik opHelp en ondersteuning, typIPv6, druk op ENTER en klik vervolgens op een van de onderwerpen die onderwerp.

Ook vindt u informatie over Internet Protocol 6 de volgende Microsoft-website:
http://technet.Microsoft.com/en-us/Network/bb530961.aspx

Eigenschappen

Artikel ID: 886530 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbtshoot kbprb kbbug kbmt KB886530 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:886530

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com