Ενδέχεται να εμφανιστεί μια "λείπει το NTLDR πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για επανεκκίνηση" μήνυμα λάθους όταν κάνετε αναβάθμιση ενός υπολογιστή που βασίζεται στα Windows 98 σε Windows 2000 Professional

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 886215 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το αρχείο έχει αρχειοθετηθεί. Προσφέρεται “ως έχει” και δεν θα ενημερώνεται πια.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Κατά την αναβάθμιση ενός υπολογιστή που βασίζεται στα Microsoft Windows 98 σε Microsoft Windows 2000 Professional, η διαδικασία αναβάθμισης μπορεί να μην ολοκληρωθεί και ενδέχεται να εμφανιστεί το ακόλουθο μήνυμα λάθους κατά την επανεκκίνηση του υπολογιστή για πρώτη φορά κατά τη διαδικασία αναβάθμισης:
Λείπει το NTLDR
Πιέστε ένα πλήκτρο για επανεκκίνηση (NTLDR is missing Press any key to restart)

Αιτία

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει, εάν ο υπολογιστής που βασίζεται στα Windows 98 εκτελεί συγκεκριμένο λογισμικό προστασίας από ιούς.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το θέμα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τη δισκέτα εκκίνησης των Windows 98.
  2. Κατά τηνA:ερώτηση, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER:
    sys c:
  3. Κατά τηνA:γραμμή εντολών, πληκτρολογήστεΈξοδος (Exit), και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER για να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.
  4. Συνδεθείτε στα Windows 98 και στη συνέχεια, καταργήστε το λογισμικό προστασίας από ιούς.
  5. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, εκτελέστε το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) των Windows 2000 Professional, για να ξεκινήσετε τη διαδικασία αναβάθμισης.
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επαναφοράς των Windows 98, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
250456Τρόπος μη αυτόματης κατάργησης των Windows 2000 και επαναφέρετε τα Windows 95 ή Windows 98

Περισσότερες πληροφορίες

Θα πρέπει να καταργήσετε ή να απενεργοποιήσετε το λογισμικό εντοπισμού ιών που εκτελείται πριν να ξεκινήσετε τη διαδικασία αναβάθμισης. Μερικές φορές, το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) των Windows 2000 απενεργοποιεί το λογισμικό προστασίας από ιούς κατά τη διαδικασία αναβάθμισης. Αλλά σε άλλες περιπτώσεις, πρέπει να απενεργοποιήσετε το λογισμικό πρώτα. Τα περισσότερα λογισμικά αντιμετώπισης ιών πρέπει να ενημερωθούν για να λειτουργήσει σωστά με τα Windows 2000.

Πρέπει επίσης να απενεργοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αντιμετώπισης ιών στο υλικό που εκτελούνται. Για παράδειγμα, το BIOS σε ορισμένους υπολογιστές περιέχει λειτουργικότητα αντιμετώπισης ιών.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αναβάθμισης ενός υπολογιστή που βασίζεται στα Windows 98 σε Windows 2000 Professional, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
250297Τον τρόπο προετοιμασίας για την αναβάθμιση των Windows 95 ή Windows 98 σε Windows 2000

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 886215 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbnosurvey kbarchive kbprb kbtshoot kbmt KB886215 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 886215

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com