Διαγραμμένα στοιχεία δεν είναι διαθέσιμες μετά τη χρήση του "Ανάκτηση διαγραμμένων στοιχείων" στο Outlook 2003

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 886205 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Δεν μπορείτε να ανακτήσετε διαγραμμένα στοιχεία κατά τη χρήσηΑνάκτηση διαγραμμένων στοιχείωνστο Microsoft Office Outlook 2003. Αυτό συμβαίνει όταν είναι αληθής οι ακόλουθες συνθήκες:
 • Προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια σύνδεση υπολογιστή-πελάτη σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Microsoft Exchange Server 2003.
 • Προσπαθείτε να κάνετε μια σύνδεση υπολογιστή-πελάτη Exchange Server 2003 χρησιμοποιώντας κλήση απομακρυσμένης διαδικασίας (RPC) μέσω Hypertext Transfer Protocol (HTTP).

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται επειδήΑνάκτηση διαγραμμένων στοιχείωνέχει απενεργοποιηθεί στο Outlook 2003 όταν χρησιμοποιείτε το RPC μέσω HTTP.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Προσθέστε μια καταχώρηση μητρώου στον υπολογιστή-πελάτη του Outlook, πριν να συνδεθείτε με το διακομιστή του Exchange. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):

ΣημαντικόΑυτή ενότητα, μέθοδο ή εργασία περιέχει βήματα που θα σας πληροφορήσει πώς να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Κατά συνέπεια, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά τα εξής βήματα. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου προτού το τροποποιήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
322756Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows
 1. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΕκτέλεσηTYPERegedit, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 2. Εντοπίστε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:

  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Exchange\Client\Options
 3. Στο διακομιστήΕπεξεργαστείτε τη διαδρομήμενού, σημείοΝέα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΤιμή DWORD.
 4. TYPEDumpsterAlwaysOnκαι κατόπιν πατήστε το πλήκτρο ENTER.
 5. Διπλό κλικDumpsterAlwaysOn.
 6. TYPE1ΣτοΔεδομένα τιμήςπεριοχή, κάντε κλικ στο κουμπίΔεκαδική (Decimal)ΣτοΒάση (Base)περιοχή και στη συνέχεια κάντε κλικOk.
 7. Κλείστε τον Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor).
 8. Κάντε επανεκκίνηση του Outlook.
ΣΗΜΕΙΩΣΗΑφού δημιουργήσετε την καταχώρηση μητρώου DumpsterAlwaysOn, μπορείτε να ανακτήσετε στοιχεία που διαγράφηκαν μετά την καταχώρηση μητρώου. Δεν μπορείτε να ανακτήσετε στοιχεία που διαγράφηκαν πριν από την καταχώρηση μητρώου DumpsterAlwaysOn προστέθηκε.

Περισσότερες πληροφορίες

Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
178630Τρόπος χρήσης του Exchange Server 5.5 ή του Exchange 2000 Server για την ανάκτηση στοιχείων που δεν μεταφέρονται προηγουμένως στο φάκελο "Διαγραμμένα" (Deleted Items) στο Outlook

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 886205 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Exchange Server 2003 Standard Edition
 • Microsoft Exchange Server 2003 Enterprise Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtransport kbtshoot kbprb kbmt KB886205 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:886205

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com