Descrierea actualizării critice pentru domeniul de vizibilitate „Numai din rețeaua (subrețeaua) local㔠al Paravanului de protecție Windows din Windows XP Service Pack 2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 886185 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

REZUMAT

Acest articol descrie actualizarea critică 886185. ceastă actualizare ajută la limitarea definiției pentru opțiunea de restricție Numai din rețeaua (subrețeaua) locală sau pentru subrețeaua locală din Paravanul de protecție Windows. Este utilă în situațiile în care Paravanul de protecție Windows consideră o rețea mare ca fiind o subrețea locală datorită modului în care software-ul liniei comutate a configurat tabelele de rutare. După instalarea actualizării critice 886185, poate fi necesară repornirea computerului.

SIMPTOME

După configurarea Paravanului de protecție Windows din Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2), veți descoperi probabil că oricine din Internet poate accesa resursele de pe computerul dvs. când utilizați o conexiune pe linie comutată la Internet. De exemplu, după crearea unei excepții în Paravanul de protecție Windows pentru Partajare fișiere și imprimante, veți descoperi că oricine poate accesa fișierele și imprimantele partajate.

Notă Paravanul de protecție Windows selectează automat opțiunea de vizibilitate Numai din rețeaua (subrețeaua) locală când creați o excepție pentru Partajare fișiere și imprimante.

CAUZĂ

Datorită modului în care unele programe software pentru conexiuni pe linie comutată configurează tabelele de rutare, Paravanul de protecție Windows din Windows XP SP2 poate uneori interpreta întregul Internet ca o subrețea locală. Aceasta poate permite oricui din Internet să acceseze o excepție a Paravanului de protecție Windows dacă excepția este configurată să utilizeze opțiunea de vizibilitate Numai din rețeaua (subrețeaua) locală.

REZOLUȚIE

Informații despre actualizare

Informații despre descărcare

Pentru a rezolva această problemă, trebuie descărcată și instalată actualizarea critică 886185. Această actualizare critică se poate descărca și instala utilizând situl web Actualizare Windows sau Centrul de descărcări Microsoft.
Actualizare Windows
Pentru a descărca și instala actualizarea critică 886185 utilizând situl web Actualizare Windows, urmați acești pași:
 1. Porniți Microsoft Internet Explorer.
 2. În meniul Instrumente, faceți clic pe Actualizare Windows.
 3. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a actualiza computerul.
Centrul de descărcări Microsoft
Fișierul următor este disponibil pentru descărcare de la Centrul de descărcări Microsoft:


Reduceți imagineaMăriți imaginea
Descărcare
Descărcați acum pachetul de actualizare critică 886185.

Data publicării: 14 decembrie 2004

Pentru informații suplimentare despre modul de descărcare a fișierelor de suport Microsoft, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
119591 Cum se obțin fișierele suport Microsoft de la Online Services (această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză)
Microsoft a scanat acest fișier pentru a detecta viruși. Microsoft a utilizat cel mai recent software de detectare a virușilor care era disponibil la data publicării fișierului. Fișierul este stocat pe servere securizate care împiedică modificările neautorizate ale fișierului.

Cerințe preliminare

Trebuie executat unul din următoarele sisteme de operare:
 • Microsoft Windows XP Service Pack 2
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition cu Windows XP Service Pack 2
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005

Informații despre implementare


Pentru a instala actualizarea critică 886185 fără intervenția utilizatorului, folosiți comanda:
windowsxp-kb886185-x86-enu.exe /passive /quiet

Pentru a instala această actualizare critică fără obligația repornirii computerului, folosiți comanda:
windowsxp-kb886185-x86-enu.exe /norestart
Notă Acești parametri se pot combina într-o singură linie de comandă. Pentru informații suplimentare despre parametrii din linia de comandă care se pot utiliza cu actualizarea critică 886185, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
262841 Parametri din linia de comandă pentru pachetele Windows de actualizare software (această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză)
Pentru mai multe informații despre modul de implementare a actualizării critice utilizând serviciile de actualizare software (SUS), vizitați următorul sit Web Microsoft:
http://www.microsoft.com/windowsserversystem/updateservices/evaluation/previous/default.mspx

Informații despre eliminare

Pentru a elimina această actualizare critică, utilizați instrumentul Adăugare sau eliminare programe din Panoul de control.

Administratorii de sistem pot folosi utilitarul Spuninst.exe pentru a elimina această actualizare critică. Spuninst.exe este amplasat în folderul %windir%\$NTUninstallKB886185$\Spuninst. Utilitarul acceptă următorii parametrii în Setup:
 • /? : Afișează lista parametrilor de instalare.
 • /u : Utilizează modul nesupravegheat.
 • /f : Obligă alte programe să se închidă odată cu închiderea computerului.
 • /z : Fără repornire după ce instalarea s-a terminat.
 • /q : Utilizează modul silențios (fără interacțiune cu utilizatorul).

Cerință de repornire

După aplicarea acestei actualizări trebuie repornit computerul.

Informații despre înlocuirea actualizării

Această actualizare nu înlocuiește nici o altă actualizare.

Informații despre fișier

Versiunea în limba engleză a acestei actualizări are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai recente) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt prezentate în ora universală (UTC). Când vizualizați informațiile despre fișiere, acestea sunt transformate în timpul local. Pentru a afla diferența între timpul universal și cel local, utilizați fila Fus orar din instrumentul Dată și oră din Panoul de control.
Reduceți tabelulMăriți tabelul
DataOraVersiuneDimensiuneNume fișierFolder
29-Sep-200422:285.1.2600.2524134,912Ipnat.sysSP2GDR
29-Sep-200422:315.1.2600.2524134,912Ipnat.sysSP2QFE
Pentru informații suplimentare despre modul de configurare a actualizărilor automate în Windows XP, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul din Baza de cunoștințe Microsoft:
824994 Descrierea conținutului pachetelor de actualizare software Windows XP Service Pack 2 și Windows Server 2003 (această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză)

INFORMAȚII SUPLIMENTARE


Unele programe software pentru conexiuni în linie comutată configurează tabelele de rutare într-un mod care determină Paravanul de protecție Windows să detecteze că întreaga conexiune în linie comutată este în subrețeaua locală. După instalarea actualizării critice 886185, Paravanul de protecție Windows nu va mai interpreta conexiunile la rețea ca fiind în subrețeaua locală dacă au intrări în tabelul de rutare IP care au o adresă IP 0.0.0.0 și o mască 0.0.0.0. Aceasta înseamnă că orice excepție de port sau excepțiile de program care utilizează opțiunea de vizibilitate Numai din rețeaua (subrețeaua) locală din Paravanul de protecție Windows nu vor fi disponibile pe majoritatea conexiunilor pe linie comutată. Se pot accesa în continuare excepțiile pe o conexiune în linie comutată dacă eliminați toate restricțiile de vizibilitate sau dacă creați o vizibilitate personalizată pentru excepții.

Configurația subrețelei locale diferă în funcție de rețeaua la care sunteți conectat și de modul în care este configurată rețeaua. Utilizarea restricției de vizibilitate Numai din rețeaua (subrețeaua) locală nu garantează securitatea deoarece se bazează pe configurația subrețelei locale pentru a defini care este rețeaua locală.

Important Recomandăm insistent să utilizați opțiunea personalizată de vizibilitate când vreți să fiți sigur că nici un trafic de intrare nedorit nu are permisiunea să treacă de excepțiile paravanului de protecție.

Pentru a accesa opțiunile de vizibilitate personalizate pentru o excepție, urmați acești pași:
 1. Conectați-vă la computer ca membru al grupului local de Administratori.
 2. Faceți clic pe Start, pe Executare, tastați firewall.cpl, apoi faceți clic pe OK.
 3. În Paravanul de protecție Windows, faceți clic pe fila Excepții. Faceți clic pe programul sau serviciul pentru care doriți să creați o excepție.
 4. Faceți clic pe Editare, pe Schimbare domeniu, apoi pe Listă personalizată.
Pentru mai multe informații despre configurarea Paravanului de protecție Windows, vizitați următoarea pagină web Microsoft TechNet:
http://www.microsoft.com/technet/community/columns/cableguy/cg0204.mspx

Proprietă?i

ID articol: 886185 - Ultima examinare: 11 septembrie 2006 - Revizie: 4.1
SE APLICĂ LA
 • Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (SP2)
 • Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (SP2)
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition Service Pack 2 (SP2)
Cuvinte cheie: 
kbtshoot kbbug kbfix kbfirewall atdownload KB886185

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com