Bufferoverl°p i JPEG-behandling (GDI+) kan tillate at kode kj°res i Microsoft Windows Journal Viewer 1.5.

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 886179 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Denne artikkelen er arkivert. Den tilbys "som den er" og vil ikke bli oppdatert.
Vis alt | Skjul alt

Sammendrag

Microsoft har gitt ut sikkerhetsbulletin MS04-028. Sikkerhetsbulletinen inneholder all relevant informasjon om sikkerhetsoppdateringen, inkludert informasjon om filmanifest og alternativer for distribusjon. Hvis du vil vise hele sikkerhetsbulletinen, gňr du til ett av f°lgende Microsoft-webomrňder:

Egenskaper

Artikkel-ID: 886179 - Forrige gjennomgang: 16. januar 2015 - Gjennomgang: 1.3
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Customer Service and Support Information
N°kkelord:á
kbnosurvey kbarchive kmcustomerservice atdownload kbqfe kbfix kbbug kbsecvulnerability kbsecurity kbsecbulletin KB886179