Internet Explorer slutter å svare eller krasjer, og du får melding om brudd på tilgangstillatelse i Vgx.dll når du viser en webside i Internet Explorer 6.0

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 885932 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Symptom

Når du viser en webside i Microsoft Internet Explorer 6.0, slutter Internet Explorer å svare eller krasjer, og du får melding om brudd på delingstillatelse i Vgx.dll. Dette problemet oppstår hvis websiden gjengir vektorgrafikk på skjermen, og hvis datamaskinen kjører Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) eller Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005.

Løsning

Informasjon om hurtigreparasjonen

En støttet hurtigreparasjon er tilgjengelig fra Microsoft. Denne hurtigreparasjonen løser bare det konkrete problemet som er beskrevet i denne artikkelen. Hurtigreparasjonen skal utelukkende brukes på systemer der dette problemet har oppstått. Hurtigreparasjonen kan bli gjenstand for ytterligere testing. Vi anbefaler derfor at du venter på neste programvareoppdatering som inneholder denne hurtigreparasjonen, med mindre dette problemet påvirker deg i stor grad.

Hvis hurtigreparasjonen er tilgjengelig for nedlasting, finnes delen Nedlasting av hurtigreparasjoner tilgjengelig øverst i denne Knowledge Base-artikkelen. Hvis denne delen ikke vises, kan du kontakte Microsofts kundeservice og kundestøtte for å få hurtigreparasjonen.

Obs!  Hvis det oppstår andre problemer i tillegg, eller hvis du trenger feilsøkingstips, kan det hende du må sende en separat forespørsel om dette. Vanlige kundestøttekostnader gjelder for ytterligere kundestøttespørsmål og problemer som ikke dekkes av denne oppdateringen. Hvis du vil ha en fullstendig liste over telefonnumre til Microsofts kundeservice og kundestøtte eller opprette en separat forespørsel om kundestøtte, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Obs!  Skjemaet Nedlasting av hurtigreparasjoner tilgjengelig viser språkene som hurtigreparasjonen er tilgjengelig for. Hvis du ikke ser språket ditt, er det fordi en hurtigreparasjon ikke er tilgjengelig for dette språket.

Filinformasjon

Den engelskspråklige versjonen av denne hurtigreparasjonen har filattributtene som står oppført i tabellen nedenfor (eller senere attributter). Datoene og klokkeslettene for disse filene er oppført i Coordinated Universal Time (UTC). Når du viser filinformasjonen, konverteres den til lokal tid. Hvis du vil finne forskjellen mellom UTC og lokal tid, bruker du kategorien Tidssone i verktøyet Dato og klokkeslett i Kontrollpanel.
  Dato   Klokkeslett Versjon   Størrelse  Filnavn
  ---------------------------------------------------------
  24.09.2004 16:15 6.0.2900.2523  848 896  Vgx.dll

Status

Microsoft har bekreftet at dette er et problem for Microsoft-produktene som er oppført under Informasjonen i denne artikkelen gjelder.

Mer informasjon

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
824684 Beskrivelse av standardterminologien som brukes til å beskrive oppdateringer av Microsoft-programvare

Egenskaper

Artikkel-ID: 885932 - Forrige gjennomgang: 23. desember 2008 - Gjennomgang: 3.1
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 på følgende plattformer
  • the operating system: Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2)
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005
Nøkkelord: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbwinxpsp3fix kbwinxppresp3fix kbfix kbbug KB885932

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com